Blog

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Groen en sp.a, in willekeurige volgorde

© Evarist

Welke kleur krijg je wanneer je rood en groen mengt? We weten dat groen ontstaat uit het mengen van geel en blauw, rood is dan weer een hoofdkleur. Laten we de nieuwe Lootse karteltekst eens uitstrijken op het pallet. 

Anne
0 reactie(s)
Music on Sundays : ‘Ik wil je’  – De Kreuners

Verrassend nieuws eerder deze week vanuit de Vlaamse muziekwereld: “De Kreuners zijn terug.” 5 jaar na hun afscheidsconcert betreden Walter Grootaers en kompanen terug het podium. Ze brengen bij hun comeback ook meteen hun nieuwe single “Viktoria” mee.

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Wie rijdt er allemaal zo rond in een Dacia Duster?

© Evarist

Je kan bij wijze van spreken geen parking meer op of er staat een Duster of twee. En je hoeft er niet voor naar de Aldi of Lidl te rijden. Ook tussen de Mercedessen en Audi’s hebben ze hun plaats veroverd.

Hadewijch
0 reactie(s)
Open brief aan alle toffe venten

Dag toffe kerel

Hadewijch
0 reactie(s)
Music on Sundays

Eentje uit 1994: rapper Warren G komt uit die goede generatie van rappers, geboren in de jaren zestig en zeventig en vooral furore makend in de jaren negentig.

Jean Marie
0 reactie(s)
Laat ons een bloem

© JMDB

Veerle Baetens en haar band brengen Louis Neefs weer tot leven met hun oproep voor meer bos in Vlaanderen. Argeloos naïef als we zijn, kunnen we dit alleen maar toejuichen.

Evarist Ganzelever
1 reactie(s)
De eenzaam treurende

© Evarist

Kerkhoven vertellen ons rond deze tijd het verhaal van gemis, creëren door een overvloed aan bloemen en aandacht een collectief rouwgevoel. En van gedeeld verdriet is geweten dat het lichter om dragen is.

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Oscar and the Wolf - Runaway

Gisteren nog in het Antwerpse sportpaleis, deze morgen op uw zondagse ontbijttafel. 

Bennie
0 reactie(s)
Music on Sundays: “Thinking of a Place” van The War on Drugs

We hebben er lang moeten op wachten en 25 augustus 2017 stond reeds een tijdje met stip aangeduid op de kalender. Dan namelijk brachten The War on Drugs hun 4de langspeler uit.

Jean Marie
0 reactie(s)
Nick Cave - the ship song

Hij kwam naar het Sportpaleis en zong twee uur lang ook het verdriet uit zijn lijf.

Pagina's