Music on Sundays: « Dominique » – Anouk

Anne
0 reactie(s)
Music on Sundays: « Dominique » – Anouk

Na Gent is het de beurt aan Lokeren Op vrijdag 4 augustus gaan de Lokerse Feesten van start met terug heel wat bekende namen op het programma. Anouk, door velen beschouwd als Nederland’s populairste rockartieste, zal op zaterdag 5 augustus op de mainstage zorgen voor de pure «girlpower ».

Na een turbulente jeugd slaagde ze erin haar muzikale carrière uit te bouwen. Haar nummers - soms rauw en heftig, dan weer zacht en gevoelig – eindigen vaak hoog in de hitlijsten. In 2013 vertegenwoordigde ze Nederland op het Eurosongfestival met het nummer « Birds ».

Als jonge veertiger en mama van 6 kinderen lijkt ze vandaag lang nog niet uitgezongen. Zo bracht ze in 2015 haar eerste Nederlandstalig nummer uit « Dominique », een nummer dat ze schreef voor haar huidige partner en vader van haar jongste dochtertje. Een meeslepende song met een duidelijke boodschap.

Het bijhorende clipje is – zoals wel vaker het geval – nét dat tikkeltje anders. Noem het gek, bizar, smaakloos of net fun en origineel …. Het is gewoon Anouk!