Nieuws

Jean Marie
0 reactie(s)
Flanders Horse Event Beervelde

© JMDB

Van woensdag 2 tot en met zondag 6 augustus kan je op stoeterij D’Heyboght in Beervelde weer genieten van paardentopsport met de Belgian Warmblood Foal Auction en de CSI3* Jumping.

Jean Marie
0 reactie(s)
DNA van het zilte leven Navigo Oostduinkerke

© JMDB

Momenteel loopt de tentoonstelling ‘Onze vissers, het DNA van het zilte leven’ in het Navigo in Oostduinkerke. Van west- tot oostkust over eeuwen heen schept deze expositie een beeld van de zeevissercultuur.

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Beleef ‘The Summer of Love’ opnieuw op slechts 75 km rijden van Lochristi

In de zomer van 1967 kwamen meer dan 100.000 jongeren bijeen in een kleurrijke wijk bij het Golden Gate Park in San Francisco. Gelokt door een enorme mediahype over de 'hippies', zochten ze er een alternatief voor de gevestigde, autoritaire orde. 

Chantal
0 reactie(s)

Een mooie zomerse dag, goed voor een dagje vakantie in eigen land en liefst zonder al te veel file leed. Richting Kennedytunnel laten we liefst links liggen, want daar geraak je op een doordeweekse dag nog amper door en de E40 richting Brussel is ook elke werkdag bumperkleven. We trokken westwaarts.

Bennie
0 reactie(s)
Zomer 2017 Radio VROB

In 2015 - tijdens Lo Plage - werd evenementenradio VROB boven de doopvont gehouden. Exact twee jaar later is VROB een vaste waarde geworden en staat nu voor “een hete zomer”. VROB zal vanaf september ook maandelijks te horen zijn.

Jean Marie
0 reactie(s)
Politiemensen te veel? Te weinig?

© JMDB

Telt België in verhouding tot de bevolking voldoende of te weinig politiemensen om de vele taken uit te voeren? Hoe zit het in onze politiezone Puyenbroeck?

Jean Marie
0 reactie(s)
KAA Gent ploegvoorstelling 2017

© JMDB

Maandag werd de ploeg voorgesteld in de Ghelamco Arena en gisteren werd in Oostakker het nieuwe oefencomplex officieel geopend.

Jean Marie
0 reactie(s)
Toyota Hybride volgwagens

© Bennie Vanderpiete

Terwijl de Tour nog ver van Parijs is, de Gentse Feesten starten en de solden al een tijdje geleden begonnen, nemen sommigen vakantie en anderen helemaal niet.

Bennie
1 reactie(s)
Gentse Feesten 2017 10 tips

© Bennie Vanderpiete

Morgen gaan ze van start, de 174ste Gentse Feesten. Vorige week kreeg u van ons reeds 5 tips met artiesten uit Lochristi die u aan het werk kan zien. Maar het programmaboekje is weer ongelooflijk dik, het aanbod overweldigend. Daarom vandaag, net voor de aftrap van het 10-daags festival, nog eens 10 aanraders.

Jean Marie
0 reactie(s)
Windmolenpark ‘Storm’ feestelijk ingehuldigd

© JMDB

Vorige week donderdag werd het windpark van Storm in Lokeren (Heiende) feestelijk ingehuldigd. Een 50-tal coöperanten kwamen mee vieren naast heel wat politiek verantwoordelijken zoals Vlaams Minister Bart Tommelein.

Pagina's