“De Warmste Boerenmarkt” voor het goede doel

Bennie
1 reactie(s)
“De Warmste Boerenmarkt” voor het goede doel

Het jaar loopt langzaam ten einde. En dus komt ook “De Warmste Week” van Music for Life dichterbij. Geen gebrek aan acties voor het goede doel en onmogelijk om ze allemaal in de schijnwerpers te plaatsen. Toch willen we hier de aandacht vestigen op een erg mooi en origineel initiatief.

Op vrijdag 1 december nodigen de Boerenbondgroep en ONS Oost-Vlaanderen iedereen met een warm hart uit op “De Warmste Boerenmarkt” in Lobos.
Die vindt plaats van 16 tot 22 uur op het bedrijf De Waele-Wilwoodii in de Ommegangstraat 27.

Je kunt er genieten van een gezellige boerenmarkt, met een uitgebreid aanbod aan sierteelt- en hoeveproducten. Onder meer de Hoevemobiel van - nog altijd een beetje- de schoonste boerin Karen Verplancke, de Geetkotmolenhoeve, Drieghe Azalea en Heynsquared met hun Ginderella Gin zullen er aanwezig zijn.
Maar ook Fairebel, Ross Coffee, Tuinbouw praktijkcentrum Tivoli, kruidenadvies en natuurproducten Mi-Oh en de Floraliën zullen hun producten aanbieden.
Het belooft een Breugheliaans festijn te worden met hutsepot, lamsstoofpotjes, boterhammen, streekspecialiteiten, zelfgebakken taarten van de landelijke kinderopvang en allerlei streekbieren…
Zelfs wie thuis lekker wil koken komt aan zijn trekken. Op de markt zullen groente- en vleespakketten aangeboden worden voor soep en hutsepot.

Om 19 uur is er dan een optreden van covergroep Taxi Lane uit Lochristi. Een VIP tafel, vlakbij het podium, reserveren is niet meer mogelijk. Die zijn al allemaal de deur uit.
Maar wie tijdens het optreden gezellig wil tafelen, kan smullen van een lamstoofpotje of een lekkere portie hutsepot. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen. Voor hen zal er animatie, grime en een springkasteel zijn.

Met de opbrengst van dit evenement steunt men de Private stichting Emilie Sanders.
Emilie was de dochter van Johan Sanders van de Boerenbond en zijn echtgenote Isabelle Uyttendale. De stichting zet zich nu in voor de aanleg van een belevings- en snoezeltuin voor zieke kinderen in Villa Rozerood.

Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van “De warmste Boerenmarkt”.
Bestellen kan je door te mail naar dewarmsteboerenmarkt@gmail.com

(Afbeeldingen: © Bennie Vanderpiete, Warmste Boerenmarkt, Fairebel, Geetkotmolenhoeve, Rooigemvallei)