Bewonersparticipatie in windmolenpark

Momenteel is de registratie geopend voor bewonersparticipatie in het Stormwindpark te Lokeren. Inwoners van Lokeren, Berlare, Lochristi en Zele kunnen zich nog tot en met 21 december 2016 inschrijven voor participatie.

Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Als u in de buurt van één van deze windparken woont, kan elk lid van uw gezin maximaal 24 aandelen verwerven.

De coöperatieve investeert de door haar opgehaalde gelden in de windparken van Storm. Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%. Verder kunnen de coöperanten groene stroom afnemen aan een gunsttarief.

Na het invullen van het formulier, ontvangt u een mail met een overzicht van uw gegevens en een betalingsuitnodiging om uw aandelen in Storm CVBA te volstorten. De inschrijving is pas definitief nadat de betaling is ontvangen en op die manier verwerft u definitief uw aandelen.

Hebt u vragen over Storm? Informatie via info@storm.be of 03 210 07 20. www.storm.be/nl/lokeren/cooperanten

Het totale bedrag van de uitgifte voor het windpark Lokeren is 500.000 euro, verdeeld over maximum 4.000 B-aandelen.

Het is niet de eerste maal dat inwoners van onze gemeente kunnen participeren in windenergie en op die manier ook een mooi financieel rendement krijgen. Bij de turbines in Beervelde kon men participeren via Electrabel Co Green.

Storm bouwde al heel wat windmolens in Wachtebeke, de haven van Gent en op veel andere plaatsen en telt momenteel meer dan 1.500 coöperanten.

 

Scroll naar boven