DE CHRONIQUEUR – Evarist Ganzelever blikt terug op de maand december

Evarist Ganzelever verklankt op zijn onnavolgbare, maar maatschappijkritisch verantwoorde manier, enig kerktorennieuws en wereldse tijdingen van de afgelopen weken.

“Ma Stobbe”, het kinderwoord van het jaar dat in Lochristi bedacht werd, was aanleiding voor Evarist Ganzelever om eens wat ambachtelijke uitdrukkingen van onder het stof te halen. In zijn laatste “Chroniqueur” van dit jaar heeft hij het ook nog over “De Stek” – het nieuwbouwproject op de hoek van de N70 en de Stationsstraat – en over “de openingsdans” van  de burgemeesters van Lochristi en Wachtebeke. Uiteraard komen ook de 7 eiken van Zeveneken aan bod.

“De Chroniqueur” was vandaag te beluisteren in het programma “TBC” op evenementenradio VROB. In zijn radioprogramma blikt Dirk Vanluchene de komende dagen telkens terug op het nieuws van een van de voorbije maanden. Te beluisteren bij VROB (92,7 MHz of www.vrob.be) van 15 tot 17 uur.  En dan wordt – omstreeks 16 uur – ook “De Chroniqueur” van die maand herhaald.

Wie de bijdrage van Evarist Ganzelever voor de maand december nog eens wil beluisteren, hoeft enkel te klikken op het pijltje van onderstaand geluidsfragment.
Veel plezier en ..tot aan de overkant.

 

Scroll naar boven