Inge Smedts en Cocktail Maison

Inge Smedts uit Lochristi organiseert op 25 mei 2017 een groot concert ‘Cocktail Maison’ in de Blauwe Zaal van de Singel in Antwerpen.

Ze doet dat samen met Nico Schoeters, slagwerksolist bij het Nationaal Orkest van België en het Koninklijk Harmonie Orkest Schelle onder leiding van Dirk De Caluwe, bekend als dirigent van musicals als Belle en het Beest, Daens en Alice in Wonderland (K3).

Het wordt een heuse muzikale cocktailparty met muziek van bekende namen als François Glorieux, Jef Neve en Piet Swerts met daarnaast jong talent van eigen bodem. Met een mix van kamermuziek voor fluiten en melodisch slagwerk en een groot harmonieorkest blijft de cocktail sprankelend.

Inge Smedts: “ Dit concert is speciaal voor mij omdat alle componisten hun composities speciaal voor Nico en mij schreven en omdat het kadert in mijn tweede masterdiploma piccolo, waarvoor ik nu in juni afstudeer. In juli wordt alle muziek ook opgenomen op cd, die dan eind 2017 zal uitkomen.” 

Wie wil gaan luisteren en stilletjes supporteren? Tickets voor Cocktail Maison op 25 mei kan je heel makkelijk online bestellen via www.cocktailmaison.be of je mag altijd een mailtje sturen naar info@ingesmedts.be

Het zou natuurlijk voor haar heel plezierig zijn, mochten een aantal gouwgenoten in de zaal zitten.

We kennen haar van de cd Casual Chic – www.lochristinaar.com/blog/casual-chic-een-project-om-naar-uit-te-kijken en als cultuurlaureaat 2015.

Meer informatie: www.ingesmedts.be – Foto © Filip Naudts www.guardalafotografia.be

Scroll naar boven