LO-GIES: vakantie- en businessappartementen

Langs de Antwerpsesteenweg 70 in Lochristi vind je LO-GIES, die gemeubelde verhuur voor korte en lange termijn aanbiedt in 5 appartementen, geschikt voor 6 personen. Zo heb je alle logeermogelijkheden op een rij.

Frank De Vos woont in Lochristi en doet consultancy voor B&B’s en kleine hotels. Acht jaar geleden startte hij met het charmehotel Hancelot in het centrum van Gent. Gedurende 6 jaar runde hij de 12 kamers en vergaderzalen maar 7 op 7 werken werden wat veel te veel. Privéleven met kindjes werden belangrijk.

Hij stopte ermee en huurde hier 5 van de 8 woonappartementen langs de Antwerpsesteenweg 70 en verhuurt ze als’ business suites en family apartments’. Het was ook voor hem een nieuw concept dat startte op 1 mei 2016.

Alle appartementen zijn nieuw, volledig uitgerust en voorzien van alle comfort. Ze worden voor korte maar liefst voor langere termijn verhuurd aan mensen die hier in de regio komen werken, zoals technici, onderhoudsploegen en businessmensen maar uiteraard ook aan toeristen.

Lakens, dekens en handdoeken zijn voorzien net als (af)wasmiddelen. Er zijn 2 slaapkamers en in de living een sofabed voor kinderen. Wekelijks worden de appartementen ook gekuist voor wie een lange periode huurt. Je betaalt per persoon.

Via booking.com en Expedia komen de meeste reservaties binnen. Alle informatie vind je via www.lo-gies.be . De prijzen verschillen al naargelang het aantal personen en het seizoen.

Na de drie B&B's in Zaffelare en de Serafijn in Lochristi hebben we ze nu allemaal bezocht. Logeren kan naturlijk ook in de 2 hotels hier.

 

Scroll naar boven