LoLa4Life groot succes – meer dan 50.000 euro voor Koester en OIGO

Bennie
0 reactie(s)
Lola4Life

Deze morgen stipt om 10 uur werd het startschot gegeven van LoLa4Life. Een 80-tal lopers, onder hen een 20-tal die de volledige marathonafstand zouden lopen, gingen van start in Laarne. Van daaruit ging het naar Kalken en dan werd er achtereenvolgens gestopt in Beervelde, Zeveneken, Lochristi, Hyfte en Zaffelare.

Daar sloten nog eens 74 lopers aan waardoor men met zo’n 150 enthousiastelingen naar “Music for Life” kon lopen.

Behalve de lopers – die 15 euro betaalden voor deelname en verzekering – waren er ook heel wat giften van scholen en verenigingen, die acties georganiseerd hadden. Maar ook LoLa4Life deed meer dan lopen alleen. Ze verzamelden “rostjes”, stonden op de kerstmarkt en zoveel meer.
Daardoor kon men reeds in Kalken bekend maken dat er op dat moment 50.609 euro op de rekening stond. En dit is zeker niet het eindbedrag, want er dienen nog inkomsten geteld.

Dat geld zal verdeeld worden over twee goede doelen: het Kinderkankerfonds Koester en OIGO “Opgeven is geen optie”. Dat mochten de organisatoren van LoLa4Life vertellen bij Bram op het podium bij “Music for Life”.

Lochristinaar droeg deze actie en de organisatie een warm hart toe en was er bij van de start in Laarne tot op het slotconcert van Bluesy Muloosy in Zaffelaere.
We gaan nu, net als u, even onthaasten tijdens de feestdagen en de meer dan duizend foto’s selecteren en verwerken. Ten slotte, snel zijn is geen kunst.
Dinsdag, tweede kerstdag, krijgt u een volledig relaas en een mooie – uitgebreide - fotoreeks. Want dit is toch wel een beetje een kerstverhaal.

Danny en Chris, Bart en Tom, Ilse en Martin, proficiat voor jullie actie. Hartverwarmend.
Proficiat eveneens aan iedereen die meehielp met LoLa4 Life of de actie op een of ander manier steunde. Het was indrukwekkend.

Op naar een vervolg in 2018 en op tweede kerstdag slechts één adres: www.Lochristinaar.com

Bekijk hieronder nog een filmpje van StuBru, met het verhaal van Chris.

https://stubru.be/life/ikkreegdediagnosedatiknietmeermochtlopen

(Afbeeldingen © Tom De jaeger – Bennie Vanderpiete)