Ons reikt hoofdprijs uit in Zeveneken

Terwijl de N70 in Lochristi een dinsdagavondje autoluw was en ook de woensdagvoormiddag autovrij werd verklaard voor professionele fietsers reikte ons haar hoofdprijs uit.

Woensdag 24 mei 2017 kwam Nina Decloedt en haar vriendin de elektrische fiets ophalen in het filiaal van Fiets aan De Lozen Boer – www.fiets.be

Ons (voorheen KLVL-groep) is een netwerk met een brede waaier aan dienstverlening. Doel is ‘gezinnen in hun dagelijkse zorg te ondersteunen en het welzijn van de vrouw te bevorderen.’

Ze zijn dan ook actief in het verenigingsleven, thuiszorg, kinderopvang, vorming en opleiding, mantelzorg, Groen zorg en huishoudhulp met dienstencheques.

Green deal Gedeelde Mobiliteit

KVLV wil opkomen voor duurzaamheid en dragen die boodschap uit in naam van de ‘Ons’-koepel.

Met de Green Deal zetten meer dan 80 organisaties -waaronder kvlv- zich in om auto- en fietsdelen te stimuleren om zo echt werk te maken van een duurzame en gezonde mobiliteit. Doel is om in 2020 80.000 autodelers, 400.000 fietsdelers, 5x meer elektrische deelwagens en 2.000 plaatsen met carpoolmaatregelen te verwezenlijken.

Winnares

Nina Decloedt uit Zedelgem gaf het exacte antwoord op de schiftingsvraag: ‘Hoeveel medewerkers telt Ons op 31 maart 2017?’ Zij was één van de 1.034 deelnemende bezoekers tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair.

Toen ze enkele weken geleden werd ingelicht, had ze net zelf een elektrische fiets aangekocht en wellicht gaat Speer – handgemaakt in België – richting haar vriendin.

Even later werd het startschot gegeven in het centrum van Lochristi. De profwielrenners vertrokken onder begeleiding van de Federale Wegpolitie en met helikoptergegons richting Knokke voor de eerste rit van de Baloise Tour. De winnares vermeed de omleggingen en reed met de wagen terug richting West-Vlaanderen.

Meer informatie? www.ons.be 

Scroll naar boven