OverSpel Summer Event op 26 augustus

Begin 2016 werd spellenclub OverSpel boven de doopvont gehouden. Sindsdien is er maandelijks een spellenavond in de lokalen van Edugo Lochristi. Tijdens de zomermaanden is er even een pauze met – op het einde van de vakantie – een Summer Event. Dit jaar op zaterdag 26 augustus.

OverSpel?

Begin 2016 ging de spellenclub OverSpel van start. Sindsdien kan je iedere derde vrijdag van de maand, vanaf 19 uur terecht in het hoofdgebouw van Edugo Lochristi voor een spellenavond. Telkens is er een centraal thema met een viertal speciaal uitgezochte bordspellen. Maar ook wie graag iets anders speelt is heel erg welkom en heeft keuze zat. De club beschikt over zo’n 250 bordspellen, waarvan ze er elke maand zo’n 70 meebrengen. In dit ruime aanbod geen “Monopoly” of “Levensweg”, maar de “betere spelen” die je vindt in de speciaalzaak. Een heel gevarieerd gamma, zowel voor jongeren als voor volwassenen.

OverSpel is er voor alle leeftijden, van 7 tot 77 jaar. Het lidmaatschap bedraagt 10 euro voor een gans jaar. Maar wie het eens wil uitproberen, of slechts een paar keer wil komen, kan dit mits betaling van 2 euro voor een hele avond spelplezier (kinderen t/m 12 jaar betalen slechts 1 euro). Voorkennis is niet nodig. Iedere tafel wordt door de organisatie wegwijs gemaakt in het gekozen spel en kan na een korte uitleg aan de slag. Geen omslachtig gedoe dus met handleidingen en reglementen. Ook als je tussendoor een vraag hebt zijn Kristof, Nathalie en Stephanie in de buurt

Summer Event

In de zomermaanden is er even een pauze om dan de vakantieperiode te eindigen met een Summer Event. Dat vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 augustus van 14u00 tot 22u00 in de het hoofdgebouw van Edugo. Enthousiastelingen kunnen 8 uur lang spelen. En voor nieuwsgierigen en geïnteresseerden is dit een ideale gelegenheid om kennis te maken met OverSpel. Je komt wanneer je wilt, hebt keuze uit meer dan 100 spellen en mag gratis uitproberen. Verder is er een pitch car wedstrijd parcours, er is het escape game “Unlock” en voor de allerkleinsten is er een kids-corner. En voor wie tussendoor honger of dorst krijgt zijn er doorlopend “food&drinks”.

Nog 4 spellenavonden in 2017

Eens het nieuwe schooljaar gestart, hervat OverSpel terug zijn klassieke programmatie.
Voor 2017 zijn nog 4 spelavonden voorzien.
15 september 2017: “Kaartspellen”
20 oktober 2017: “Dobbelstenen”
17 november 2017: “Vergeten parels” met spaghettiavond
15 december 2017: “Best of 2017”

De kalender voor 2018 is binnenkort beschikbaar.
Meer uitleg over, en het programma van, OverSpel vind je ook op hun website:

http://www.over-spel.be/422844831

 

Scroll naar boven