Speeddate-event, garantie tot 20 jaar en autosaloncondities

Jean Marie
0 reactie(s)
open haardvuur

© JMDB

De solden gaan nog even door en ondertussen opent het autosalon zijn deuren. Zin in een speeddate? Of uitzonderlijke condities bij de aankoop van een nieuwe wagen? Of renovatieplannen voor je ramen en deuren?

Sleeplife

Geniet nog de ganse maand van mooie kortingen op slaapcomfort en slaapmode. De winkel in Oostakker is open op 15 en 29 januari van 10 tot 18 uur. Bij Sleeplife streven ze de perfecte nachtrust na in een bed helemaal afgestemd op je lichaam.

Ze doen ook mee aan het speeddate event op 13 februari, de vooravond van …

Ben je tussen de 45 en 55 jaar en wil jij de liefde van je leven ontmoeten op een SUPER originele plek? Schrijf je dan snel in!

Tijdens deze special Sleeplife speeddate deel je meteen het bed. Letterlijk dan, want deze keer beland je niet aan de typische tafeltjes maar in de heerlijke bedden van de Sleeplife showroom. Het is jouw taak om je gesprekje van 7 minuten zo interessant te maken dat de singles die je ontmoet geen kans krijgen om in te dommelen. Een opdracht van formaat. gesprekje van 7 minuten zo interessant te maken dat de singles die je ontmoet, geen kans krijgen om in te dommelen. Een opdracht van formaat als je weet hoe gemakkelijk je inslaapt en wegdroomt in de Sleeplife bedden!

Inschrijven kan op de website, wees snel want de plaatsen zijn beperkt!
http://www.smartvibes.be/…/13-02-sleeplife-gent-oostakker-4…

Toyota

Ze verkochten hier in 2016 17.239 nieuwe wagens en bekleden zo de 14de plaats. De Yaris (5.437) en het model Auris zijn populairst (4.564). Toyota verkoopt nog weinig dieselwagens. Het zijn vooral de hybrides die de toon zetten. Op de Belgische markt maken hybrides nu 3% van de verkoop uit maar bij hen is dat aandeel heel veel groter. De Prius was 20 jaar geleden de primus op de markt en nu wordt de vierde generatie verkocht.

Tijdens het autosalon kan je bij de dealer kortingen krijgen tot 4.900 euro (onderhevig aan voorwaarden!) en de Aygo koop je vanaf 10.110 euro, de Yaris vanaf 12.250. Ontdek ook de nieuwe C-HR die alleen in benzine- en hybride versie op de markt komt. Deze ‘Coupe High Rider’ is een kruising tussen een coupé en een SUV. Informatie? www.garage-willems-toyota.be/

Belisol 40 jaar

Belisol bestaat 40 jaar en dat is 40 jaar expertise, 40 jaar vakmanschap. Dat is uniek in België. Tijdelijk verdubbelen ze de garantie van 10 naar 20 jaar voor bestellingen in pvc en aluminium tot en met 31 januari 2017.

Bij Belisol volgen ze die innovaties op de voet om ervoor te zorgen dat jij steeds kunt genieten van het beste materiaal.

Eens de keuze gemaakt werd, volgen zij het productieproces van je ramen en deuren nauwgezet op om kwaliteit te garanderen. Ramen en deuren met hoge isolatiewaarden komen enkel tot hun recht als ze perfect geplaatst worden. Voor dat precisiewerk zorgen hun vakmannen.

Meer informatie vind je via www.belisol.be/nl/20-jaar-garantie

De Koning bank en verzekeringen

Spaar voor later en bouw een mooi pensioen op of verzeker je tegen natuurkrachten voor je wagen met Omni Natuur voor 5 euro per maand. Een autoverzekering voor je nieuwe wagen? Je kunt er terecht voor nog zo veel andere zaken. Meer informatie? www.dekoning.be/

Immo Everaert – De Lozen Boer

Breng ook eens een bezoekje aan onze andere partnersponsors nu 55+ zich meer en meer op de woonmarkt begeven voor aankoop van een huis of verbouwingen. En misschien heb je een restaurantbezoek in petto of een feestje?

www.delozenboer.be/ - www.immomarceveraert.be/page/view/2/home