Tuindagen op 12-13 en 14 mei 2017

De kaarten zijn de deur uit. Geniet ervan! Voor welk wat wils als je het programma overloopt met muziek in het park, de tuinkampioen en veel activiteiten, ook voor de kids.

Muziek in het Park

Met Curt Ceunen (Multi-instrumentalist), een jazz ensemble op zaterdag- en zondagmiddag (11.30-13.30) en een vioolconcert op zondagnamiddag (14-14.45) door Stijn Vande Voorde is er alvast ook muziek.

De Tuinkampioen

Vind je het leuk om zo in de tuin bezig te zijn en creatief om te springen met wat je allemaal in de tuin vindt? Met de wedstrijden van de Tuinkampioen kun je leuke opdrachtjes uitvoeren en heel wat bijleren over de tuin. Al wie tussen 8 en 12 is kan elke dag deelnemen.

The Kids

Rijden op een shetlandpony, in een boomhut klauteren, alpaca’s zien met hun wollige kleintjes misschien, de kinderboerderij, een volledig kinderdorp op stand 625 of je kids laten omtoveren in vlinders, bijtjes of .. Het kan allemaal.

park Beervelde

Goed gezaaid

Angelo Dorny stelt zijn nieuwste boek voor waarin 50 groenten en kruiden aan bod komen als opstart voor je eigen moestuin.

Workshops

Van slijpen van snoeischaren, schilderen, demo’s over dagvlinders, ziekten en plagen in de sier- en groentetuin met de tuinbouwschool Melle, de aanleg van een groendak tot de kringloopkrachten van IDM en Vlaco? Ze zijn er allemaal.

Beloftevolle hovenier

Hier wordt tussen 3 tuinbouwscholen (Melle, Wetteren en Eeklo) geijverd om in 16 uur tijd een opgelegde tuin in te richten.

Het wordt ongetwijfeld een leuke editie. Meer informatie: www.parkvanbeervelde.be/nl/home Wie er nu niet kan bij zijn? Op 6-7 en 8 oktober 2017 volgt de herfsteditie 2017. Ook dan zijn we er met Lochristinaar bij.

We konden natuurlijk niet alle deelnemers tickets bezorgen maar deelnemen kan ook in september.

Scroll naar boven