Vogelwijk: driedaagse Kersthappening en Afterworkparty!

Bennie
1 reactie(s)

De eindejaarperiode komt in zicht en vrijwel elke wijk organiseert dan zijn eigen Kerst- of nieuwjaarsdrink. Zo was het ook de voorbije jaren in de Vogelwijk met een gemoedelijke jogging “Santarun” en een muziekoptreden. Deze keer pakken ze de zaken iets grootser aan en maken er op 16,17 en 18 december een heuse driedaagse Kersthappening van. En voor het eerst met een spetterende dansavond!

Afterworkparty op vrijdag 16 december

Voor deze driedaagse wordt er een tent opgesteld op het terrein aan de Fazantenstraat/Watersniphof (grenzend aan het terrein Chiro-Bosdreef). Daar vindt op vrijdag 16 december een heuse afterworkparty plaats. De deuren gaan open om 19 uur en aan de draaitafels  mag u die avond NILZ (Carré en Versuz), Jorân (H Club, Club Exo) en dj Chess (Kokorico) verwachten. Een ideale gelegenheid om nog eens massaal uit de bol te gaan.
Kaarten kosten 4 euro in voorverkoop en 5 euro aan de kassa. Meer info op de facebookpagina “Afterwork Vogelwijk 2016” of op website van het wijkcomité www.vogelwijk.be

Schieting en sneukeltocht met kerstman op zaterdag

Op zaterdag is er om 14 uur de - ondertussen reeds traditionele - schieting op liggende wip. Om 18 uur komt de Kerstman langs voor een heuse “sneukeltocht”. Hij begeleidt alle deelnemers tijdens een wandeltocht door de wijk.  Bij drie grote kerststallen en bij aankomst in de grote tent, wordt halt gehouden voor een hapje en een drankje. Om 20 uur dan een gezellige Kerstdrink. Voor de kleinsten is er een animatiefilm voorzien.
Vooraf inschrijven is enkel noodzakelijk voor de sneukeltocht en dat kan u doen via de website van het wijkcomité.

Zondag Kerstontbijt en clown Fanny

De driedaagse wordt afgesloten met een Kerstontbijt. U bent welkom op zondag vanaf halfnegen. Een gewoon ontbijt kost 10 euro, met cava erbij betaal je 12 euro. Kinderen tot 3 jaar eten gratis en tot 12 jaar schuif je mee aan tafel voor slechts 7 euro. Ook hier is vooraf inschrijven via de website ( www.Vogelwijk.be ) noodzakelijk. Ontbijten kan je tot halftien. Daarna begint het optreden van clown Fanny.
“Santa Claus is coming to (Vogelwijk)Town!”