Win vrijkaarten voor “A World of Comedy” – Zaffelaarse belevenissen!

Bennie
0 reactie(s)
“A World of Comedy” – Zaffelaarse belevenissen

Van 18 tot en met 21 augustus is het terug Zaffelare kermis. Dat zijn niet enkel schietkramen, botsauto’s en suikerspinnen maar ook 4 dagen Zaffelaarse Belevenissen. Thierry Van Hecke en zijn team zorgden opnieuw voor een erg mooi en gevarieerd programma. Lochristinaar mag 5 duovrijkaarten weggeven voor de comedy night.

Vrijkaarten voor Comedy night

De aftrap van Zaffelaarse belevenissen wordt gegeven met een avondje plezier. Voor de comedy-night “A World of Comedy” komen niet minder dan drie stand-up comedians. Christophe Stienlet kent u van diverse rollen in Tv-series en sinds enige tijd maakt hij deel uit van “Foute vrienden”. Joost Van Hyfte was eerst 15 jaar restauranthouder maar kreeg via een workshop de smaak van comedy te pakken. Sindsdien is hij professioneel met comedy bezig. Hij behoorde tot de creatieve denktank van “Zonde van de zendtijd” en werkt ook geregeld als publiekopwarmer voor diverse TV-producties.
En dan is er nog de derde stand-upcomedian. Wie? Wel, dat is onze prijsvraag. Neem een kijkje op de website van de Zaffelaarse belevenissen en mail het ons met jouw naam + adres ( info@lochristinaar.com ) ten laatste op 16 augustus. Zo maakt u kans op één van de 5 duotickets die we mogen weggeven voor “A World of Comedy”. Wij contacteren de winnaars en geven de namen door aan de organisatie. Dus, vlug even kijken op http://www.zaffelaarsebelevenissen.be/

Mosselsouper, rommelmarkt en heel wat optredens

Zaterdag is er om 19 uur dan het klassieke mosselsouper. Zondag neemt de Xeado Live Band de muzikale opluistering van het aperitiefconcert voor haar rekening (11 tot 1230) en dit bij De Keyser en De Kok (Kerkstraat 22, Zaffelare). Om 15 uur treedt de Jeuk Liveband op voor de kids.

Laura Tesoro - die ons land in 2016 vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival met haar funky single ‘What’s The Pressure’ – treedt om 17 uur op.
Om 19 uur is het dan de beurt aan Niels Destadsbader die afgelopen weekend nog in de prijzen viel met “Skwon meiske” en uitgeroepen werd tot Radio 2 Zomerhit 2017.
De avond wordt besloten met een performance van DIMARO. Deze dj uit Lochristi verwierf grote bekendheid met zijn remix van ”Are You With Me” van Lost Fre-quencies. Sindsdien reist hij de wereld rond. Misschien zag u hem aan het werk op Tomorrowland? Nu zondag in Zaffelare vanaf 21 uur!
Maandag dan de seniorenmiddag, opgeluisterd door Paul Severs en Conny Brooks, een rommelmarkt en – als kers op de taart – om 21.30 uur het optreden van The Garnets. Maar daarover morgen meer.