Een boeiend verhaal over spuitbussen en Gentse streetart

 
zondag, 22 april, 2018 -
14:00 tot 17:00
Gent

Stap mee in de wereld van tags, throw-ups, pieces en angels... een boeiend verhaal over spuitbussen en Gentse street-art. Graffiti en street-art komen in alle vormen voor in Gent, gewenst en minder gewenst, van eenvoudige tags tot indrukwekkende kunstwerken. Verschillende internationaal gerenommeerde straatartiesten - zoals Bué en Roa - zijn ooit gestart op de Gentse muren. Na deze rondleiding zal je niet meer op dezelfde manier naar graffiti kijken! De wandeling wordt geleid door de Vizit-gidsen van Gent.

Na de Graffitiwandeling drinken we een Afternoon tea met scones, Devonshire cream en fingersandwiches in Salons Carlos Quinto. Jullie kunnen kiezen tussen heerlijke koffie en thee in al zijn variaties.

Afspraak om 13.45 uur aan het Miriam Makebaplein te Gent, ingang van de bibibliotheek “Waalse Krook” Start: stipt om 14 uur Einde voorzien rond 17 uur.

Deelnameprijs : 20 euro (vtbKultuur-/VAB-lid) 24 (niet-lid)
Inbegrepen: gids en Afternoon Tea

Inschrijven via vtbkultuur.lochristi@skynet.be of 09 356 94 20 - Betaling op Crelan BE68 1030 3253 0434 met vermelding “Graffiti”, je naam en aantal personen.
Let op: slechts definitief ingeschreven na betaling.