Hijfte Kerst FuifTD

 
vrijdag, 15 december, 2017 - 21:00 tot zaterdag, 16 december, 2017 - 03:00
feestweide Hijfte (naast Hijfte kerk)

Hijfte Kermis ligt nog maar een paar weken achter de rug en het begint al terug te kriebelen bij de Hijftese Kerstvrienden. De voorbereiding van Hijfte Kerst is al volop aan de gang zodat we er samen met jullie terug een topeditie van kunnen maken.

Dit jaar vinden de Hijfte Kerst fuifTD en Hijfte Kerst plaats op vrijdag 15 en zondag 17 december.

Vrijdag 15 december organiseren we onze tweede editie van de Hijfte Kerst fuifTD. DJ's van dienst zijn Studio Active Sound (Brouwershof Zaffelare 1996-1999) en den Brugsen Zot. Ze zullen met een mix van 70's, 80's,90's, dance, rock en foute (Kerst)muziek voor de nodige ambiance zorgen in de sfeervolle verwarmde tent op de feestweide naast de kerk. Aanvang 21u.

Zondag 17 december volgt reeds onze vijfde editie van Hijfte Kerst. Ondertussen is Hijfte Kerst stilaan uitgegroeid tot een niet te missen evenement voor jong en oud. 'Zeilen' van de tent gaan open vanaf 14u. Voor de jongsten onder ons staan er terug enkele kindergrimeuses paraat. Raf Violi (wereldbekend in Gent en verre omstreken) zal de kids entertainen en laten dansen met zijn kinderdiscoshow. De enige echte Kerstman heeft ook reeds zijn aanwezigheid bevestigd. Vanaf 17u is het dan de beurt aan Chris Corn die met zijn warme stem ongetwijfeld de eerste koppeltjes zal doen dansen. Na Chris Corn volgt niemand minder dan Yves Segers die met zijn vele schlagerhits de tent op zijn grondvesten zal doen daveren. In Cafe de Zwaan boven op de berg zijn ze er nog steeds niet goed van dat hij het daar ooit eens van de daken heeft staan schreeuwen dat hij een beetje gay is.

Verder zullen Restaurants 't Wethuis en D'Oude Pastorie de lekkerste gerechtjes op onze bordjes toveren. De oester -en cavabar, onze Livinustoog en de overheerlijke pannenkoeken mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Er wordt ook terug een wedstrijd gehouden voor een gratis ballonvaart, geschonken door Alain Van De Heede. De winnaar wordt dezelfde avond nog bekendgemaakt.

Net zoals de voorbije jaren wordt de winst terug verdeeld onder enkele verenigingen en goede doelen voor wie een financieel steuntje in de rug meer dan welkom is. Via 'de Warmste Week van Studio Brussel zullen we 'VZW Mozaïek, De Hagewinde en Beyond The Moon (via Lights for Janne) steunen. Ook Koester en enkele verenigingen uit Hijfte zelf zullen niet worden vergeten.

Mis dit uniek evenement voor jong en oud dus niet. Een namiddagje annex avondje Hijfte Kerst staat garant voor een 10 op 10 qua sfeer en gezelligheid, een ster voor eten en drinken en de lege portemonnee de dag nadien nemen we er met veel plezier bij want weet dat elke cent meer dan welbesteed wordt.

Zowel vrijdag als zondag is de inkom GRATIS.

Ps : Wie deze evenementen wil sponsoren mag altijd met ons contact opnemen via onze facebookpagina 'de Hijftese Kerstvrienden' of www.Hijfte.be.