Tuindagen van Beervelde 10-11-12 mei 2019

 
vrijdag, 10 mei, 2019 - 10:00 tot zondag, 12 mei, 2019 - 18:00
Park van Beervelde

De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Thema en gastland voor deze editie is "ITALIË". Laat je onderdompelen in de Italiaanse sfeer, proef van de Italiaanse delicatessen en beleef de laatste trends in tuindecoratie en tuininterieur. Of misschien heb je meer interesse in een van vele workshops en demonstraties. Bezoek onze website en facebookpagina voor up-to-date nieuws.

Gratis voor alle kinderen: een kinderboerderij en een heus kinderdorp met allerlei leuke en leerzame activiteiten.

Voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be
• Dagticket € 10
• Weekendticket € 15 - onbeperkt geldig gedurende de 3 dagen
• Combiticket – combineer jouw inkomticket met een workshop
€ 12 aan de kassa - € 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen (+ 2 tickets gratis)
Inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat. Gratis voor kinderen tot en met 14 jaar. Honden aan de leiband zijn toegelaten.

Lunch? Verschillende mogelijkheden tot lunch
Waar? Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi.
GPS? Lochristi, Beerveldse Baan
Parking? Gratis in grote weiden.
Informatie: +32(0)9 356 81 82 - info@parkvanbeervelde.be