De Tuindagen: 9 - 10 en 11 mei - Lees en Win!

Hadewijch
0 reactie(s)

De Tuindagen in Beervelde. Het is ondertussen een begrip geworden. Van heinde en verre komen bezoekers genieten van de pracht en praal van het park van Beervelde. Op 9, 10 en 11 mei 2014 opent het park drie dagen de deuren, van 10 uur tot 18 uur.

Twee keer per jaar is de tuinbeurs een feit en werken organisatie én exposanten rond een thema. Dit jaar is dat Brazilië. WK-gewijs een logische keuze. Eregast is Cor Laurens. Hij is bekend voor zijn passiflora's of passiebloemen. Passiflora's worden vaak gebruikt als grond- of muurbedekker. Deze bloem is trouwens de enige met twaalf bloemblaadjes. Ze zou symbool staan voor de lijdensweg van Christus. Elk bloemblaadje is daarbij een apostel.

De organisatie belooft ons dat het Braziliaanse gevoel nooit ver weg zal zijn. Lekkere Caipirinha's (de Braziliaanse nationale cocktail), churrasco (gegrild vlees) en sambadanseressen zorgen voor een Zuid-Amerikaanse sfeer. Wie geen ticket heeft voor het WK, kan alvast op deze manier van de sfeer proeven!

Ga gratis met twee naar de Tuindagen! Mail uw antwoord op onderstaande vraag naar info@lochristinaar.com en vermeld daarbij uw naam en volledig adres. De duotickets (waarde 20 euro) worden u gratis toegestuurd. De wedstrijd wordt afgesloten op 24 april.

Vraag: We zijn aan de 51ste Tuindagen toe. Wat is het thema van deze editie?