Het familiehotel van Sapphire Bay

Marleen Rogiers
0 reactie(s)
Het familiehotel van Sapphire Bay

Tekst Marleen - Foto © JMDB

Slagen de zussen erin om het familiehotel terug rendabel en aantrekkelijk te maken? En nog belangrijker: keert de liefde en de romantiek terug naar Sapphire Bay?

Aria runt samen met haar vader het familiehotel gelegen op Jewel Island. Aria heeft één regel: begin nooit iets met een hotelgast. Tot ze gecharmeerd wordt door Noah Campbell die in het hotel verblijft. Na een eerste verliefdheid komt de ontnuchtering en verliezen ze elkaar uit het oog. Haar zussen Clover en Skye trokken de wijde wereld in ver van het hotel vandaan.

Na het plots overlijden van hun vader komen de zussen voor verrassingen te staan. Het hotel is niet meer volledig in familiehanden. En het draait met verlies. Noah Campbell duikt terug op. De drie zussen nemen de uitdaging aan om het familiehotel nieuw leven in te blazen. Een grondige opfrissing is dringend nodig. Gelukkig hebben ze goede ideeën, maar hun projecten kosten veel geld, geld dat er niet is. Gaat Noah akkoord met hun plannen? En komt de romantiek terug tussen Aria en Noah?

‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ is het eerste deel van de driedelige reeks rond de zussen Aria, Clover en Skye van Jewel Island. In ‘Een gouden gloed over Ruby Falls’ staat zus Clover op de voorgrond. Het derde en laatste deel zet Skye in de kijker met ‘De zoete verleiding van Emerald Glove’. Alle drie de delen verschenen dit jaar.

Holly Martin is al acht jaar full time schrijver van feelgood romans. Ze is ook bekend door haar ‘happiness-serie. De boek-covers zijn een streling voor het oog: kleurrijk en aantrekkelijk. Haar verhalen zijn grappig, romantisch, met een sexy twist in een schilderachtig decor. Het zijn hedendaagse sprookjes over vriendschap, liefde, spanning en een happy end. Soms heeft een mens niet meer nodig dan dat om zich te ontspannen!

Martin. Holly. 2021. Het familiehotel van Sapphire Bay; De zussen van Jewel Island deel 1. Utrecht. Uitgeverij Zomer & Keuning. 318 blz. ISBN 978 902054102 1

Wedstrijdvraag

Hoe heten de drie zussen bij voornaam? Stuur uw antwoord (met adres om het te kunnen bezorgen) voor 22 november 2021 naar info@lochristinaar.com