Joepla

Gwynn
0 reactie(s)
Joepla Lochristi

© JMDB

Op Joepla, in het Dwelfenwoud, beleefden we een prachtige start van de zomer. Kinderen genoten met volle teugen van de eerste hete zomerdagen en vooral van de verfrissing die er bij hoort.

Het zwembad was veruit onze meest bezochte trekpleister. Opblaasbare krokodillen, luchtmatrassen, bootjes en zwembanden waren de populaire attributen van de voorbije week.

Qua aantallen spreken we over een rustige start, met op de eerste dag 150 kinderen. Dat aantal steeg gestaag tot zo'n 300 kinderen.

Het aantal animatoren was van bij de start direct zeer hoog, met een gemiddelde van 31 animatoren per dag. Eén voor één zijn het jongeren met een gouden hart!

Joepla speelpleinwerking Lochristi

Om de hitte te bestrijden zetten we graag volgende acties extra in de verf:

1.            Extra schaduw

2.            Veel waterspelen

3.            Een zonnecrème duo, dat alle kinderen insmeert

4.            Extra drinkwater op verschillende plaatsen op het terrein.

Deze week organiseerden we Joepla’s ski/snowboardkamp, waaraan dagelijks 50 kinderen deelnamen in de voormiddag om dan in de namiddag door te schuiven naar Joepla. Volgende week staat Joepla's pony/paardenkamp op de agenda. Daaraan nemen 47 kinderen deel en dat betekent dat het volzet is. De volgende weken staan er nog andere kampen op het programma zoals clipdance, breakdance, showbizz- en circuskamp. Daar zijn nog enkele plaatsen vrij.

Donderdag 9 juli trokken we met 73 kinderen naar Rozebroeken om te genieten van subtropische fun. 230 kinderen bleven liever op het speelplein en zetten daar de boel op stelten. Voor elk wat wils, hier op het speelplein!

Wil je ook eens een kijkje komen nemen? Alle kinderen zijn hier welkom!

Vergeet niet op voorhand een login aan te maken voor je kind, via www.lochristi.be/activiteiten - Meer informatie? www.speelpleinjoepla.be

speelplein Joepla dwelfenwoud