Leuke weekendtips: Geschenkenbeurs Oxfam (20-21/11) en opendeurdag Damoi Kwai (27/11)

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)

geschenkenbeurs-oxfamZaterdag 20 en zondag 21 november organiseren de vrijwilligers van Oxfam wereldwinkel in de oude gemeenteschool te Zeveneken, Hoekstraat, een heuse geschenkenbeurs. Het weekend daarna, op zaterdag 27 november, leert Damoi Kwai je in de sporthal van Zaffelare de kneepjes van de zelfverdediging. Twee leuke aanraders voor het komende weekend én voor het weekend daarop!

Wie op zoek is naar een origineel cadeau of lekkere wijn voor de feestdagen vindt op de geschenkenbeurs van Oxfam wellicht zijn gading. Op zondagnamiddag zal ikzelf gratis wijnadvies geven aan de geïnteresseerden, zoals dat al eerder gebeurde in oktober.
U vindt er natuurlijk heel wat artikelen en geschenken die de eindejaarssfeer gezelliger maken en meteen betoont u ook uw solidariteit met zij die het moeilijker hebben.

huldigingshodanshiken13102007Op zaterdag 27 november van 9 tot 11 uur houdt Damoi Kwai, Ju-Taï Jitsu school, een familie-opendeurdag ‘zelfverdediging' in de sporthal in Zaffelare.

Wie op de juiste manier wil leren reageren als je aangevallen wordt, moet beslist eens een kijkje gaan nemen. De zelfverdedigingstechnieken zijn al eeuwenoud en worden hier gedemonstreerd. Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk koelbloedig en zelfzeker te blijven. De begeleiding gebeurt door heel deskundige lesgevers en iedereen kan de technieken aanleren.
Je kan er kennismaken met Shihan-Kyoshi Guy De Waële, voorzitter van Damoi Kwai.
Voor meer informatie kan je terecht op 09 355 85 38 - 0475 34 48 56 of op volgende website: www.damoikwai.be