Pabo komt

Jean Marie
0 reactie(s)
Pabo opent binnenkort deuren Lochristi

© bvdp

Winkels openen, gaan dicht, verhuizen of stoppen ermee. Vorige week zaterdag opening van GreenHouse met lokale notabelen. Binnenkort start ook Pabo.

GreenHouse is actief in de sector van de dienstencheques en ook koploper in deze sector. Met bijna 2.900 werknemers engageert het familiebedrijf zich om het komende jaar 300 extra arbeidsplaatsen te creëren voor huishoudhulpen. Het kantoor in Lochristi start met 17 werknemers die in 140 gezinnen actief zullen zijn. Het werd een gezellige babbel met Martine Jonckheere en ook een beetje Familiedag voor de liefhebbers van deze VTM-soap.

GreenHouse Lochristi Martine Jonckheere

Recht tegenover GreenHouse bijna (Antwerpsesteenweg 90) opent binnenkort ook Pabo zijn deuren. Pabo is de online shop voor lingerie, mode en toys. Waar ze vroeger discreet online actief waren, openen ze nu her en der winkels.

’t Sensueeltje in Zaffelare profileert zich al een hele tijd als een gezellig winkeltje waar er vrouwvriendelijke seksspeeltjes, streelpluimen, handboeien en stijlvolle vibrators worden verkocht als ode aan de liefde. Lees ik op de site.

Nu komt ook Pabo naar Lochristi. Benieuwd wie daar de lintjes doorknipt en welke? De opening is voor binnenkort. Meer dan 40 jaar geleden moest je even de grens over voor goedkoop tanken en een ‘seksshop’ maar binnenkort gewoon langs de N70. Ook dit gat in de markt vond men in de gemeente.

Dit zorgt ongetwijfeld voor kijkfiles en kop- staartaanrijdingen?

Meer informatie: www.pabo-toys.bewww.greenhouse-vlaanderen.bewww.sensueeltje.be