Updates van de website

Jan
0 reactie(s)

Sommige mensen zullen het al gemerkt hebben, maar we hebben enkele kleine updates aan onze website gedaan om nog beter in te gaan op de noden van onze lezers. We geven een klein overzicht.

We willen vooral inzetten op het beter aanbieden van foto’s. Naast het integreren van de fotoreportages op facebook hebben we ervoor gekozen om de foto’s op onze website beter, groter en volledig te laten uitkomen.

We hebben ook een archiefpagina van onze ‘foto van de week’ aangemaakt. Het kon toch niet zijn dat deze na één week verdwijnen in de catacomben van onze website. Je kan het overzicht terugvinden op onze archiefpagina of via de link op onze homepage onder de ‘foto van de week’.

Daarnaast starten we binnenkort ook met een eigen nieuwsbrief. In eerste instantie zal dat een wekelijkse nieuwsbrief zijn met een overzicht van wat je kon vinden op onze website. Later zullen we dit gebruiken om specifiekere berichten of events aan te kondigen. We zijn er niet om je te spammen maar om nog een extra weg aan te bieden naar onze website. Er wordt nog volop gewerkt aan de nieuwbrief zelf, maar je kan je nu al inschrijven op onze nieuwsbrief in de rechterkolom, of op onze speciale nieuwbriefpagina.

Aan bezoekers die graag hun evenement op onze website zien, hebben we ook gedacht. Nu is het mogelijk om zelf je event toe te voegen via volgende pagina of via de knop onderaan elke agendapagina, of de knop onder het agendablok op de homepage. Na een kleine controle van de gegevens door ons, wordt dit dan in onze agenda geplaatst.

Aan de technische achtergrond is er ook gewerkt. Meest in het oog springend is dat de website nu beter toegankelijk is op mobiele toestellen. De technische naam hiervoor is dat de website ‘responsive’ gemaakt is, wat wil zeggen dat het zich automatisch aanpast aan het toestel waarmee het bekeken wordt. Een indruk hiervan kan je op de introfoto van dit artikel zien.

Mochten jullie opmerkingen hebben over de updates of ideeën om het beter te maken, dan horen wij het graag!