0800 18 700, hou dit nummer bij de hand!

Een winterprik, meer is er soms niet nodig om je waterhuishouding te verstoren. Een verborgen lek bijvoorbeeld. Hoe minuscuul ook, het vreet als een sluipmoordenaar aan je patrimonium.

“Geen man overboord”, weet Frank van Wesemael, zaakvoerder van Lekdetect.be en gespecialiseerd in het opsporen van lekken, ontstoppen van afvoeren en het onderhouden van leidingen. “Onze kennis en aanpak, maar vooral de snelheid van uitvoering zijn legendarisch binnen de sector. Bovendien, en dat maakt ons bedrijf zo uniek, herstellen we sowieso het euvel, maar bieden wij desgewenst ook een betaalbare totaaloplossing aan.” Bovenop het gevoel er niet alleen voor te staan, is er de daadwerkelijke hulp waarmee Frank en zijn team, samen met hun jarenlange ervaring en de modernste apparatuur, het verschil maken. Er bestaan verborgen lekken en gebreken, maar zeker geen verborgen prijzen voor wie op hen wil rekenen.

Dit nog: mocht je aan de komende feestdagen een geurtje overhouden – denk maar aan die zatte nonkel zijn toiletbezoek –, ook dan is Lekdetect.be er voor jou!

Lekdetect.be 
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

0800 18 700
info@lekdetect.be
 

Actief in Gent, Zele, Lokeren, Lochristi
Aalter, Aalst, Melle, Drongen, Nevele
Oost- en West Vlaanderen, Brabant, Antwerpen

Lekdetect © Bennie Vanderpiete

Scroll naar boven