4 Uren Run & Bike knalt een laatste keer op 12 november

Bennie
0 reactie(s)
4 Uren Run Bike 2022 Aankond (c) Bennie Vanderpiete

Tekst en foto's (c) Bennie Vanderpiete

Op 12 november is er terug de 4 Uren Run & Bike. Het wordt een feestelijke laatste editie met heel wat verrassingen. Inschrijven kan vanaf nu!
 
De 4 Uren Run & Bike is al jaren een vaste waarde op de kalender van sportief Lochristi. Ook in 2022 zullen terug zo’n 300 deelnemers rondjes lopen of kilometers fietsen om, met behulp van sponsors, geld in te zamelen voor de 2 goede doelen. Dat zijn ook deze keer terug OOOC Luein en 11-11-11.


Laatste editie op 12 november
 
Het organiserend comité van de 4 Uren Run & Bike is sinds enkele weken volop bezig met de voorbereidingen van de 20ste editie van het evenement. Die zal doorgaan op 12 november 2022, van 14 tot 18 uur, op de terreinen van Floréac, Beerveldsebaan 4 te Lochristi.
 
Deze 20ste 4 Uren Run & Bike zal niet enkel een jubileum zijn, het zal ook de laatste editie in zijn huidige vorm zijn. Het wordt een feestelijk einde waarvoor nog eens “alles uit de kast gehaald wordt”. 


Nog meer optredens
 
In 2021 zorgden de Youth Band van de harmonie “Willen is Kunnen” van Lochristi voor een muzikale verrassing voor de lopers. Dansschool DIOP en Dans en ballet Arabesk motiveerden de teams met hun optredens. Dit jaar zal er nog meer randanimatie zijn, maar daarover binnenkort meer op de sociale media van het event (facebook https://www.facebook.com/4urenrunbike/ en Instagram 4 Uren Run & Bike) en uiteraard op Lochristinaar.com. 


Deelnemen? Nu inschrijven!
 
Deelnemen aan de 4 Uren Run&Bike kan vanaf 10 jaar. Ploegen van volwassenen – zowel fietsen als lopen - bestaan uit maximal 5 deelnemers, jongerenloopploegen bestaan (verplicht) uit 8 deelnemers. Sinds deze morgen kan je inschrijven via de website ( https://4urenrun-bike.be/ ). Wie zeker wil zijn van deelname, schrijft zich best zo snel mogelijk in. Toeschouwers en supporters zijn uiteraard zeer welkom en kunnen genieten van een hapje en/of drankje in de bar. Er zal gedurende het hele evenement heel wat te beleven zijn.