Acties partnersponsors

Jean Marie
0 reactie(s)

Lochristinaar werkt samen met partnersponsors en op dit ogenblik zijn dat er 8. Bij sommigen van hen lopen nu acties die we graag in de kijker plaatsen.

Sport deze zomer gratis bij Catalpa - www.catalpa-sport.be. Wie een jaarabonnement neemt, krijgt er 2 maanden extra gratis bovenop. In juli – augustus en september zijn er ook mooie kortingen.

Bij Toyota Willems in Eksaarde zijn er fikse kortingen op wagens uit stock. Hiervoor kun je deze link bekijken want het gaat vrij snel en op is nu eenmaal ook op. http://nl.toyota.be/promotions/stocklist.tmex?WT.mc_id=webcamp_stockdeals_042014_NL&WT.adsite=Facebook&redirectme=FALSE Ze verkopen ook tweedehands met garantie - www.garage-willems-toyota.be/nl/lokeren

Verder werken wij samen met ‘Het leven is beter in een Sleepy-bed’ - www.sleepy.be/winkels/oost-vlaanderen/gent-oostakker - Bank- en verzekeringskantoor De Koning in Dorp West - www.dekoning.be die al jaren het Crelanfiliaal in onze gemeente runnen - www.crelan.be/nl en waar je terecht kan voor de volkslening, een woonkrediet, een verzekering en zo veel andere zaken.

Nu het stilaan rosétime wordt op een zomers terras of een andere lekkere wijn moet zeker eens langsgaan bij Vindemia in Zeveneken. www.vindemia.be.

Het Pannenkoekenhuisje op zondagnamiddag, een lekkere brunch, het restaurant, een babyborrel of een ander feestelijk moment? www.delozenboer.be De familie Neyt is er al actief sinds 1955 en in 2015 is dat 60 jaar!

Nu Vaderdag nadert is www.electrocomputer.be – de elektrozwak van Wilfried Van Schoote langs de Antwerpsesteenweg misschien een goed idee?

Afgelopen dagen kon je in Lochristi genieten van de Baloise Belgium Tour met Lotto Belisol als één van de topploegen. Belisol Oost-Vlaanderen is in Ruilare gevestigd en je vindt er alles over op www.belisol.be/nl. Ze hebben niet alleen ramen en deuren of garagepoorten maar ook zonne-energie.