Al 36 ploegen voor 4-Urenloop – snel inschrijven – win filmtickets

Bennie
0 reactie(s)
4 Urenloop Alicia Franck

© Bennie Vanderpiete

Nog 5 dagen en sportief Lochristi loopt terug massaal voor het goede doel.
Op zaterdag 10 november is er terug de jaarlijkse 4-urenloop & fietsen op rollen ten voordele van 11.11.11. Inschrijven kan nog tot woensdagavond. Win filmtickets met een selfie.

De locatie

Sinds 2014 vindt de 4-Urenloop plaats op de terreinen van Floréac aan de Beerveldsebaan. De verhuis naar Floréac werd door de meesten als heel positief ervaren. Veel meer plaats - zowel voor de deelnemers als voor de (dorstige) toeschouwers - en parking in overvloed.
Het zorgt ervoor dat er ook ruimte voorzien kon worden waar lopers, of fietsers, zich kunnen omkleden. Tijdens de wedstrijd is er mogelijkheid om van een deugddoende massage te genieten. Enkel een stortbad nemen na de wedstrijd is (nog) niet mogelijk.

Maar wie, na de inspanning, graag even ontspant komt ook aan zijn trekken. Naast de gewone bar – met pintjes, streekbieren, frisdrank en koffie - zal er een cava-bar zijn. En de versgebakken wafels vallen elk jaar in de smaak bij de zoetekauwen.

Inschrijven per ploeg of individueel

Het concept is ondertussen alom gekend. De 4-urenloop is een estafettewedstrijd voor jong en oud. Iedereen geboren in 2008 of vroeger, kan deelnemen. Bij de volwassenen mogen de ploegen bestaan uit maximaal 5 deelnemers. Jeugdploegen (tot en met geboortejaar 2005) mogen tot 8 jongens of meisjes tellen.
Net als de voorbije jaren kan er niet enkel gelopen worden, maar ook gefietst. Deze teams bestaan uit maximaal 5 deelnemers en er kan gekozen worden voor spinning of fietsen op rollen.
Sponsors schenken per rondje – of per afgelegde kilometer – een bijdrage ten voordele van 11-11-11.

Wie graag deelneemt, maar geen volledige ploeg samengesteld krijgt, mag zich ook inschrijven.De organisatie doet dan het nodige.

Nu inschrijven!

Verleden jaar streden 51 ploegen om de overwinning. Dit jaar staat de teller al op 36 ploegen, 34 loopteams en 2 formaties die op rollen zullen fietsen. Traditioneel schrijven heel wat ploegen op het laatste moment in. Maar enige haast is nu wel geboden. Inschrijven kan nog tot woensdag 7 november om 23.59 uur.

Win filmtickets met een selfie

De organisatie van de 4-Urenloop mag van Kinepolis – een van de sponsors van dit evenement – in de aanloop naar het evenement een aantal duo-cinematickets weggeven.
Daarvoor moet u enkel een selfie nemen voor een affiche van de 4-urenloop, deze op Instagram plaatsen en taggen met @4urenlooplochristi 

Ploegfoto’s

Ook dit jaar zullen er maximaal foto’s genomen worden van de verschillende teams. Maar stipt om 14 uur geeft Alicia Franck het startschot. Tijdig komen en voltallig zijn is dus de boodschap om met uw ploeg vereeuwigd te worden.

Sponsors en supporters welkom!

Alle ondernemingen, of particulieren, die zich wensen te engageren als sponsor, zijn nog steeds uiterst welkom. Zij mogen contact opnemen met de organisatie. Dit kan via de website (tabblad “sponsorfiche”), per mail of telefonisch via het gsm-nummer 0478 58 56 95.
Geen topprestaties zonder goede supporters. Ook wie minder sportief is, maar toch zijn steentje wil bijdragen, is welkom vanaf 14 uur om alle lopers en fietsers aan te moedigen en een drankje en een hapje te nuttigen. Het wordt ongetwijfeld terug een gezellige en sportieve namiddag. Uiteraard zal Lochristinaar, net als de voorbije jaren, aanwezig zijn en zorgen voor een uitgebreide verslaggeving met heel wat foto’s.

Inschrijven en contact opnemen

Contact opnemen met de organisatie kan per mail ( 4-urenloop@telenet.be ).
Het volledige wedstrijdreglement, alsook de nodige inschrijvingsformulieren, zijn te vinden op de website van de 4-urenloop.
Die website, met alle info en de inschrijvingsformulieren, bereikt men via volgende link: https://11lochristi.wordpress.com/