Ambachtelijk weekend 2022 Lochristi

Jean Marie
0 reactie(s)
Ambachtelijk weekend 2022

Tekst JMDB - Foto Linda Tollenaere - Affiche Ambachtelijk WE

Het is bijna zover. Op 20 en 21 augustus 2022 gaat het ambachtelijk weekend weer door op verschillende locaties in en buiten onze gemeente. Het thema is dansen en muziek.

Waar?

Sfeervelde - Beervelde-Dorp 58B met verschillende deelnemers. Kantklossen staat ‘in the picture’

Erdewerk - Charles Vuylstekehof 11 - keramiek

Het Takketiele Huis - Rechtstraat 26 met op zaterdagavond om 18.30 uur een klankconcertje. De deelnemers gaan liggen of zitten, sluiten de ogen en laten zich door Tilly meenemen in de wondere wereld van klank. Inschrijven noodzakelijk! Ook Marie Paule-Mullie - huistekenaar Lochrisitnaar - is van de partij met schilderijen, tekeningen en zo veel meer.

Gustaaf Schalck - Bijlokelaan 4 – juwelen edelmetalen

William Van der Haegen – Boekweitlaan 23 - keramiek

DiAMANT - Bisschop Pieter Damantlaan 36 – fotografie met licht op dans en muziek, licht en donker in een verstillend tempo. Deelname van Annick Gentier, huisfotograaf Lochristinaar en enthousiast vastlegger van de natuur in alle seizoenen.

kunstenaarsgroep Hermeline

Oud-schoolgebouw Zeveneken - Hoekstraat 2 met een waaier aan deelnemers van kunstgroep ‘Hermeline’. Schilderen staat centraal.

Op zaterdag 20 kan men een bezoekje brengen van 12 tot 18 en op zondag 21 augustus van 10 tot 18 uur.

Meer informatie? https://www.ambachtelijkweekend.be/ en specifiek alle deelnemers in Lochristi https://www.ambachtelijkweekend.be/gemeentes/lochristi