Aperitiefconcert “The Goodlife Songbirds” op 21 januari

Jarenlang was Toast Literair van het Davidsfonds Lochristi-Zeveneken een van de culturele openers van het nieuwe kalenderjaar. In 2024 gaat men – op 21 januari in JH Lodejo – de muzikale toer op met een nieuwjaarsaperitief concert  van “The Goodlife Songbirds”.

Het koor

The Goodlife Songbirds is het koor van het Popcollege gevestigd in de Goedlevenstraat op de 'Oude Bareel' te Sint Amandsberg. Deze vrolijke bende zangvogels wordt sinds 2016 ge(s)temd door Frie Mechele, die naast dirigent ook zangeres is bij Momoyo en verschillende andere bands.
Het koor bestaat uit een 40-tal zangers. Het zijn techneuten, leerkrachten, ambtenaren, verpleegkundigen, psychologen, ondernemers en nog veel meer… met een gemeenschappelijke passie samen zingen. In hun rangen ook heel wat Loots zangtalent.

Het programma

Op 21 januari zullen The Goodlife Songbirds putten uit hun repertoire dat bestaat uit popmuziek van alle tijden. Van echte meezingers uit de jaren '80 – denk maar aan Cindy Lauper of Lionel Richie – tot stemmige hits van Billie Eilish of Rihanna. Ze brengen deze liedjes in een meerstemmig arrangement overgoten met een sausje van enthousiaste vrolijkheid.

Praktisch

Het aperitiefconcert van het Davidsfonds bijwonen kan op 21 januari op 10.30 uur in JH Lodejo. Vooraf reserveren is gewenst en dat kan u door een mailtje te sturen naar janboone@telenet.be. Aan de kassa betaalt u 10 euro en daarvoor krijgt u na het optreden ook nog een gratis aperitief.

Scroll naar boven