De Chroniqueur: de terugblik van Evarist Ganzelever op februari ‘23

Ook in 2023 houdt Evarist Ganzelever zijn scherpe blik op het leven onder de Lootse kerktorens en fileert het lokale nieuws dan in zijn maandelijkse rubriek “De Chroniqueur”. Zet u schrap voor de wereldse tijdingen van de afgelopen weken.

Februari mag dan wel de kortste maand van het jaar zijn, toch viel er terug heel wat nieuws te sprokkelen. Deze keer heeft Evarist Ganzelever het in “De Chroniqueur” over de trajectcontrole op de Beerveldse baan, graaf Renaud de Kerchove die naar Oekraïne trok, het Koospoelbos dat aangeplant werd en – uiteraard – tournée minérale. Als vliegende reporter trok hij naar de zaterdagse markt in Wachtebeke om er eens te peilen hoe men daar tegen de nakende fusie aankijkt.

Benieuwd? Klik op het pijltje van het geluidsfragment onder dit artikel en u hoort één maand lokaal nieuws in een notendop.
 

“De Chroniqueur” was vandaag te beluisteren bij evenementenradio VROB. Ook morgen kan u Evarist Ganzelever aan het werk horen in het programma “TBC”, net voor het nieuws van 16 uur (online via www.VROB.be of FM 97,2 MHz).

Scroll naar boven