De WAAN van de Maand – Maart 2024

“De Chroniqueur is dood, leve DE WAAN VAN DE MAAND”. Drie jaar lang becommentarieerde Evarist Ganzelever maandelijks het nieuws van onder de kerktoren. Maar op 30 december namen we afscheid van de rubriek “De Chroniqueur”.

Maar de maatschappijkritische dorpsdichter bleef niet bij de pakken zitten en toverde een nieuw format uit zijn hoed.  Hij is er nu elke maand met “DE WAAN VAN DE MAAND” waarin hij de actualiteit met een nog scherpere tong fileert. “Me heruitvinden is een gooi doen naar het eeuwige (radio)leven” aldus Evarist Ganzelever.  
Er wordt een naam gezocht voor het Wonderwoud, de nieuwe voorstelling van toneelgezelschap  Ludio, de overname van de schulden van Lochristi en Wachtebeke door de Vlaamse overheid, de pastorij van Zeveneken die dichtgemetseld werd, de Muziekschool Lochristi die 35 jaar bestaat en de boomplantactie van de Gezinsbond Zaffelare. Het passeert allemaal de revue in “De Waan van de Maand – Maart 2024”.

“De WAAN van de Maand” was vandaag te beluisteren in het programma “TBC” van Dirk Vanluchene op evenementenradio VROB. Ook morgen, zondag 17 maart, kan u “De WAAN van de Maand” van Evarist nog eens horen. Dan ook omstreeks 16 uur terug bij VROB (97,2 MHz of www.vrob.be). Of u klikt op het pijltje van het geluidsfragment hierboven.

Scroll naar boven