Diesel verbannen bij Toyota

Jean Marie
0 reactie(s)
Diesel verbannen bij Toyota

© JMDB

Dieselwagens zorgden de afgelopen maanden voor controverse met de sjoemelsoftware en de lage emissiezones die her en der ingevoerd worden. Toyota speelt hierop in met hun hybride modellen en een extra overnamepremie voor oude diesels.

Nu particulieren meestal niet langer voor diesel kiezen terwijl de salariswagens het nog steeds bij deze brandstof houden en vooral Duitse merken verkiezen, stopt Toyota met dieselverkoop in Europa behalve voor hun utilitaire, commerciële voertuigen zoals de Hilux – Proace en Land Cruiser.

Toyota verkoopt minder dan 10% diesel terwijl hybride al 41% van de verkoop uitmaakt. Met de Mirai hebben ze ook een waterstofauto op de markt maar die is erg duur.

Garage Willems - partnersponsor van Lochristinaar – informeert u vrijblijvend en nodigt uit om een bezoek te brengen aan hun showroom, waar ze u alle informatie kunnen geven over de huidige problematiek.

Toyota en Garage Willems - www.garage-willems-toyota.be/nl/garage-willems zijn er zich van bewust dat het milieu aspect een belangrijke rol speelt voor onze toekomst en die van onze kinderen en kleinkinderen.

Naast respect voor het milieu willen zij hun klanten steeds de beste service garanderen en vinden zij het belangrijk om ook uw portemonnee te respecteren.

Toyota Willems: “ Daarom bieden wij in de maand maart 2018 een extra overnamepremie aan tot 2.000 euro op uw ouder dieselvoertuig. En 0,00% financiering op hybride voertuigen en tal van acties op al onze voertuigen, onder voorwaarden."