Dorp in een dopje

Jean Marie
0 reactie(s)

Promo bij een partner, nieuws bij het OCMW, gratis Festival en Opendeur - kortom nieuws uit ons dorp en even verder in deze notendop.

Zelfstandigen in moeilijkheden worden geholpen

Het OCMW heeft beslist de samenwerking met Efrem te verlengen. Efrem helpt zelfstandigen die in financiële moeilijkheden raken. De vzw houdt zich bezig met de rendabiliteit van een onderneming, BTW, achterstallen Sociale bijdragen, vergunningen, reorganisatie, …

Inde afgelopen maanden werden 5 concrete dossiers behandeld en werden heel veel vragen gesteld door zelfstandigen.

Meer informatie: www.efrem.be - www.ocmwlochristi.be of 09 335 93 09

Opendeur in sportcentrum Puyenbroeck en op de Golf

In Wachtebeke kan men gratis zwemmen en zijn er initiatielessen in verschillende sporten ( judo, karabijnschieten, tennis, hoogtouwenparcours. …)

Wie graag een professionele golfinitiatie volgt, kan zich inschrijven in het golfcentrum.

Meer informatie: www.puyenbroeck.be/evenementen/opendeurdag

Vlaamse Havendag in Gent

De haven wordt op 22 september omgetoverd tot een groot festivalterrein. Muziek en animatie op 13 locaties in de haven en dit van 10 tot 18 uur. Meer informatie: www.havengent.be/havenfestival
www.facebook.com/havengent/events

Raclette en Fendant

Nu het stilaan herfstig wordt en we graag samen gezellig tafelen, is het misschien tijd voor een raclette? De klassieke wijn hierbij is Fendant en er loopt een promo bij partnersponsor Vindemia in Zeveneken.

De Pirouette Fendant 2012 van het Domein Albert Mathier kost nu 9.15 + BTW en de promo is 5 = 1 gratis. Er zijn van hetzelfde huis ook 1 L –flessen en die kosten nu 8.65 =+ BTW.

Ook de witte Merlot staat in promotie net als nog andere wijnen-distillaten. www.vindemia.be