Easy at home met Ilse

 

Het boek werd vorige week voorgesteld in hun ambachtelijke vishandel C-Food langs de Antwerpsesteenweg waar ze ook kookworkshops geeft. De presentatie was in handen van Sabine Goethals.

Ilse D’hooge werd in 2006 door Knack verkozen tot ‘hobbykok van het jaar’. Sindsdien schrijft ze als culinair redacteur voor Libelle en Libelle Lekker. In “ VIS! Voor elk seizoen” kookte ze op de regionale zenders en met “Ilse kookt” had ze ook haar dagelijks kookprogramma.

Thuiskomen na een lange werkdag en toch nog snel iets op tafel toveren dat iedereen lust? In 'Easy@home' geeft Ilse D'hooge inspiratie voor doordeweekse dagen én voor het weekend, wanneer het allemaal wat trager en uitgebreider mag. Een snelle pasta, de favorieten van haar zonen of een op voorhand gemaakte ovenschotel, haar gerechten zorgen voor eerlijke, makkelijke en gezellige tafelmomenten waarna iedereen gelukkig van tafel gaat. Met tips voor het ideale boodschappenlijstje, een beetje timemanagement en keuken-EHBO.

Easy en easy+

In het boek staan 2 soorten recepten, easy en easy+. Die laatste die net iets meer inspanning en/of ingrediënten vragen en waar een “speciale touch” (bv. een bijzondere crumble) voor een extraatje zorgen.

Het zijn bijna stuk voor stuk haalbare en courante gerechten zoals gehaktschotel onder een kaaskorstje of broccoli wok met rundvlees of easy+ met opgerolde rosbief met gegrilde groen asperges om het bij de vleesgerechten te houden. Easy chicken, fish, veggie, lunch en pasta zijn andere items in dit boek van 196 blz. dat 24.99 euro kost in de boekhandel (ISBN: 9789022335710) of bij C-Food. Zie https://cfood.be/

Het is meteen het tiende boek van Ilse D’hooge die ooit als hobbykok startte en nu mee culinair trendsetter is in Vlaanderen.

Graag het boek?

Hoeveel boeken schreef Ilse D'hooge al? Stuur uw antwoord uiterlijk op 31 oktober 2018 naar info@lochristinaar.com met uw naam en adres zodat we het u eventueel kunnen bezorgen.

En voor wie de boekvoorstelling wil (her)beleven, is er uiteraard nog onze onderstaande fotoreeks.
Veel kijkplezier! 

Scroll naar boven