Edugo

De schoolgemeenschap Edugo is in rouw na het dodelijk ongeval ter hoogte van de R4 waarbij Nikita weggemaaid werd door een vrachtwagen. Edugo Oostakker nam in mineur ondertussen 3 nieuwe klaslokalen in gebruik en toiletblokken.

De eerste graadschool ‘De Brug’ in Oostakker verwelkomt nu leerlingen in een modern en eigentijds kader waarbij whiteboard, beamer en nieuw meubilair de al bestaande infrastructuur aanvullen. Er werden ook 3 nieuwe toiletblokken in gebruik genomen.

Lut Gobeyn, pedagogisch directeur EDUGO De Brug: “Onze school groeit gestaag en dat verheugt ons uitermate. Extra, goed uitgeruste ruimtes voor onze leerlingen zijn dan ook bijzonder welkom. In deze nieuwbouw hebben we de muren in een fris kleurtje gestopt dat helemaal niet saai of ouderwets oogt. Ook de buitenkant is warm en aangenaam aangekleed. We hopen dan ook dat deze nieuwe, lichtrijke lokalen onze leerlingen uitnodigen om met volle goesting naar de les te gaan en om er super gemotiveerd nieuwe lesvormen uit te proberen.”

Naar de realisatie van de drie nieuwe sanitaire blokken is jarenlang uitgekeken.

Lut Gobeyn: “We zijn vandaag bijzonder fier met de realisatie van meer dan 50 chique, eigentijdse toiletten, verdeeld over drie grote sanitaire blokken, twee voor meisjes en een voor jongens. De vernieuwing van de sanitaire ruimtes was een echte must voor onze school en we zijn oprecht blij dat na 6 maanden de werken eindelijk zijn voltooid. Voor onze school is dit een echte mijlpaal! We mogen fier zijn op het resultaat en ik wil dan ook graag iedereen oprecht bedanken die op de een of andere manier zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit ambitieus project.”

Edugo is ook sterk verankerd in het dorp van Lochristi waar Nikita school liep.

Scroll naar boven