Eindejaar bij de partners

Jean Marie
0 reactie(s)

Lochristinaar is er ook dankzij de partners met wie we sinds 1 augustus samenwerken en dat zijn er vijf.

Met Euronics Electrocomputer Van Schoote -  www.electrocomputer.be - maakte u al kennis tijdens de wedstrijd van afgelopen week. Nu eindejaar nadert en het niet altijd makkelijk is een mooi en nuttig geschenk te kiezen kan de site van deze electrozaak misschien inspireren?

Het is stilaan bubbeltijd en er wordt ook een flesje wijn meer ontkurkt en geproefd. Wie op zoek is naar een lekkere wijn moet zeker eens www.vindemia.be bezoeken. Vindemia ligt aan de rand van de dorpskern van Zeveneken en heeft een heel divers aanbod. De december-degustatie voor de Vereniging van Vlaamse Sommeliers (VVS) wordt door hen verzorgd. Zwitserse en Oostenrijkse wijnen komen op de proeftafel en dat kun je ook hier genieten.

De Lozen Boer is niet alleen feestzaal en restaurant maar biedt u ook voor Kerstmis de mogelijkheid allerlei gerechten te bestellen en mee te nemen naar huis.

Bestellen moet voor 20 december maar op Kerstmis is het restaurant ook open. Nieuwjaar is bijna volzet. www.delozenboer.be

Nu het wat kouder is en we diep in de winter zijn aanbeland,  ben je misschien blij nieuwe ramen te hebben aangeschaft of dat isolerend glas te hebben geplaatst? Misschien genoot je ook van de Lotto-Belisolploeg die er in 2013 ook weer staat. www.belisol.be

Wil je in 2013 een nieuwe start nemen met een nieuwe job? Specialisten kunnen aan de slag bij Imalink. Banen zijn er quasi altijd en die vind je via www.imalink.be.

Lochristinaar vindt het fijn zo en zal op de ingeslagen weg verder gaan. Wij wensen u allen nog een heel pittig eindejaar en binnenkort nemen we even een tikpauze om er dan weer zonder fout tegenaan te gaan, alle Vier.