Flanders Horse Event

Jean Marie
0 reactie(s)
Flanders Horse Event 2022

Tekst - Foto JMDB ©

Geen traditionele internationale wedstrijd na 2 jaar Corona uitstel van 3 tot 7 augustus 2022 maar een cocktail van paardensport, entertainment en een nieuwe veiling, de Beervelde Horse Auction. De toegang is gratis.

Waar begin dit jaar de wedstrijd in Beervelde nog op de kalender stond als een internationaal concours pakt men het nu anders aan. Geen Grand Prix 1.55 meter op zondag 7 augustus met de internationale top maar de finales van de Beker voor de Jeugd en het Beervelds kampioenschap 1.30 meter.

Het team van Eye of the Master is op 6 augustus terug met een nieuwe spannende collectie embryo's, veulens en vrij jumpers en gereden jonge paardjes.

Sportwagens en oldtimers spotten doe je op 6 augustus 2022 met de Flanders Heritage Rally. Het is een exclusief event voor autoliefhebbers en ondernemers met een diner in de VIP.

“Het Oost-Vlaams feest van de paardensport is er opnieuw helemaal klaar voor, thans na rijp beraad toch met een andere insteek.”, lezen we op hun FB.

Voor het eerst zal ook het BK of het Beervelds Kampioenschap op de agenda staan met 2.500 euro aan prijzengeld.

VIP- en champagnetafels zijn te genieten voor 4 tot 6 personen. De prijzen schommelen naargelang aantal en formule van 375 tot 850 euro.

Meer info? https://flanders-horse-event.be/

In 2019 waren we er bij met https://www.lochristinaar.com/nieuws/fhe-flanders-horse-event-beervelde