“FLANDERS HORSE EVENT” het paardenfeest voor jong en oud

Ook dit jaar gaat van 6 tot 10 augustus ‘Flanders Horse Event’ door in Beervelde. Deze internationale jumping lokt 15 tot 20.000 bezoekers. In een mooie omgeving komen topruiters uit meer dan 20 landen springen in verschillende wedstrijden.

Elk jaar is dit een feest van vier dagen voor elke liefhebber van paarden en de paardensport.

Op zaterdag 9 augustus wordt Flanders Horse Event omgetoverd tot een waar familiegebeuren. Van 12 tot 18 uur worden de jongste bezoekertjes extra in de watten gelegd tijdens de “Family Day”.

Tijdens de CSI-wedstrijden kunnen de kinderen de dag van hun leven beleven met Bumba en Mega Mindy. Ze kunnen een stoere tattoo zetten of van een ponyritje genieten. Er staat ook een Kidibull springkasteel. De vrolijke vriendenbus komt op bezoek en er zijn optredens van o.a. Tom van Dijck, Trisha, Swoop en nog anderen. De inkom is gratis.

De VIP-familyday biedt nog meer maar kost wel 95 euro en is onder meer bedoeld voor wie zijn zakenrelaties met hun gezin wil uitnodigen. Er wordt dan doorlopend een all-in buffet aangeboden en ‘exclusieve ontmoetingen’ en een signeersessie.

Meer informatie: http://www.flanders-horse-event.com

Scroll naar boven