Floréac werft aan! Unieke jobdag op dinsdag 7 februari.

Bennie
0 reactie(s)
Werkers Floréac 2023 © Floréac

Tekst Bennie Vanderpiete © Titelfoto Floréac

Floréac gaat met uitzendbureau WERKERS op zoek naar een twaalftal mensen die een logistieke job in de groene sector zien zitten. Op 7 februari is er een jobdag met rondleiding in het bedrijf.

Uitzendbureau “WERKERS”

“Werkers” is een uitzendbureau, gespecialiseerd in de land- en tuinbouwsector en werkt ook samen met heel wat lokale handelaars in Lochristi en omstreken.
Enkele tientallen jaren terug groepeerden de bedrijven binnen de land- en tuinbouwsector zich lokaal om mekaar te helpen bij het uitvallen van werknemers (bv. door ziekte) of mekaar te steunen in geval van nood. Uit de VVAB, de Vereniging Voor Agrarische Bedrijfshulp, ontstond het interim-bureau Agro Services. Men opende een eerste kantoor in de Stationsstraat, vlak bij de Antwerpsesteenweg. Toen met 2 personen in dienst.

Werkers Floréac 2023 © Werkers

In 2017 veranderde het bedrijf zijn naam in “WERKERS”. Nadat ze 20 jaar gehuisvest waren in de Stationsstraat, verhuisden ze eind 2019 naar een nieuwbouw in Dorp West, waar vroeger Elektro Geirregat zijn winkel had. WERKERS is nu een uitzendkantoor met 17 vaste medewerkers, 3 regionale kantoren (Lochristi, Roeselare en Lier) en een hoofdzetel in Leuven.

Jobdag Floréac

Ondertussen doen zo’n 86 bedrijven uit Lochristi beroep op Werkers. Eén van die bedrijven is Floréac en daar is men nu volop op zoek naar nieuwe werkkrachten voor de afdeling consolidatie.
Het bedrijf op de Beerveldsebaan in Lochristi is gespecialiseerd in de aankoop, distributie, alsook zichtbaarheid van planten in tuincentra. Innovatie zit bij Floréac in de wortels verweven. Bij Floréac weten ze: “alleen ga je ver, in team ga je verder”.

Werkers Floréac 2023 © Floréac

Werken in de groene logistieke sector

In het totaal zoekt Floréac op korte termijn 12 nieuwe medewerkers voor de afdeling consolidatie.
Specifieke studies zijn niet vereist, een opleidingstraject op maat is voorzien.
Wat is dan wel belangrijk? Fysiek werk schrikt jou niet af, je bent voortdurend in de weer, de interesse voor planten, flexibel ingesteld zijn qua werkuren en beschikbaar om 1 à 4 werkdagen te werken per week (met uitzondering van vrijdagen) en dit binnen de afdeling consolidatie.

Geïnteresseerd?

Wie interesse heeft in deze b(l)oeiende job kan contact opnemen met Werkers, hetzij per mail (hier klikken en je gegevens invullen), hetzij telefonisch (09 355 38 65) of door eens binnen te stappen in het uitzendkantoor (Dorp West 128/0001).

Er zal dan, in overleg, een tijdstip afgesproken worden waarop je op 7 februari kan langsgaan bij Floréac (Beerveldsebaan 4, 9080 Lochristi). Daar word je die dag onthaald door een consulente van Werkers en de HR-verantwoordelijke van Floréac. Tijdens een rondleiding zal je ook een kijkje kunnen nemen op de afdeling consolidatie, een unieke beleving! Breng zeker ook je curriculum vitae (CV) mee.

Werkers Floréac 2023 © Floréac

Verhinderd op 7 februari?

Als je niet aanwezig kunt zijn op 7 februari, maar wel interesse hebt, laat het dan weten aan Werkers. Zij regelen graag een bezoek achteraf. Neem gerust contact op: telefonisch (09 355 38 65) of door eens binnen te stappen in het uitzendkantoor (Dorp West 128/0001). Het kantoor is telefonisch en op afspraak bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.30 uur. ’s Namiddags kan je er ook zonder afspraak langsgaan.

Wil je de vacature nog even nalezen? Dat kan, op de website van Werkers (hier klikken https://www.werkers.be/vacatures/logistiek-medewerker-orderpicking-planten )

(Foto's © Floréac en Werkers) 

                                                                                                           Advertentie