Gent Glas - Pumpkin Patch

Jean Marie
0 reactie(s)
Gent Glas - Pumpkin Patch

Tekst Lara Van Oudenaarde - Foto Bennie Vanderpiete

Zondag 11 oktober gaat in Gent van 10 tot 18 uur de 2e jaarlijkse Pumpkin Patch un(d)raiser door. Ze heten je graag welkom bij GENT GLAS in Huidevetterken 24 voor een unieke demonstratie en onvergetelijke ervaring met uit glas geblazen pompoenen.

Gratis gasblaas demonstraties vanaf 12 uur. Gent Glas is een publieke glasstudio die je laat kennismaken met glaskunst en de internationale glas gemeenschap via  live evenementen en talrijke workshops. Vorig jaar bracht de eerste editie van de Pumpkin Patch meer dan 9000 € op voor ons stageprogramma en dit jaar wordt nog spectaculairder! In navolging van de lange traditie van de American Studio Glass Movement, helpen de items van de verzamelaar ons leerlingprogramma te ondersteunen en te laten groeien, dat inzicht biedt in de werking van het atelier en de  technische aspecten van het glasblazen.

GentGlas

We etaleren meer dan 500 unieke handgemaakte glazen pompoenen plus specials op de handgemaakte items. Geniet van ons herfstig fantasie landschap vol prachtige exemplaren. De toegang is gratis en vanaf 40 € neem je reeds een pompoen mee naar huis en steun je onze artiesten.

Dit evenement is maar voor één dag, dus plan om hier vroeg te zijn. Zorg ervoor dat u deze unieke verzamelobjecten niet mist. Het evenement organiseert live glasblaas demonstraties met een live veiling van onze unieke pompoenen!

 

Meer info & volg ons via Facebook

Meer info & volg ons op Instagram