Gratis tickets de deur uit

Jean Marie
0 reactie(s)
Tuindagen Beervelde 2019 mei

© Tekst JMDB

De gratis tickets zijn de deur uit. De belangstelling was enorm en jammer genoeg moesten we heel veel lezers teleur stellen. Geniet er binnenkort van.

De 15 winnaars werden verwittigd en zullen eerstdaags hun tickets ontvangen.

Ondertussen hebben al een aantal standhouders hun activiteiten bekend gemaakt voor volgende weekend (10-11-12 mei) en dat zijn er alvast enkele.

Wat dacht je van Show Garden Italy (302)? Deze "Italiaanse tuin" werd aangelegd ter ere van Orticolario, het beroemde tuinevenement dat begin oktober aan de oevers van het Comomeer werd gehouden.

Zaterdag en zondag

Martine Van Huffel (703), gediplomeerd herborist, heeft haar eerste boek geschreven ‘Leni’s Kruidenboek’, niet alleen leerzaam maar ook een praktisch doe-boek voor kinderen. Het boek is op haar stand te koop. Zij signeert het met plezier. Er is ook een optocht van “Mille et une Venise” in traditionele Venitiaanse carnavalskledij.

Zondag

Valentina Gatti, bezieler van Eat Love Pizza & Eat Love Lasagna (restaurants in Gent), komt tussen 14 en 16 uur haar boek “Eat Love Pizza” signeren op de stand van Ecosnooze (502).

Vespa Club Merelbeke komt met verschillende Vespa’s - ook oldtimers - naar de Tuindagen. Ze zullen zich opstellen ter hoogte van de ingang (108) waar je ze kan bewonderen en kan fotograferen.