Intrigerend hinkelspel

Jean Marie
0 reactie(s)
Intrigerend hinkelspel

© JMDB

Varianten van het hinkelspel duiken her en der op. Ze zijn in krijt aangebracht op stoepen, parkings en gangpaden op meerdere plaatsen in de gemeente.

Soms ontbreekt een cijfer, staan er .. bij een ontbrekend getal of is 1 en 4 duidelijker dan de andere. Op 14 oktober zijn er natuurlijk verkiezingen en vandaag is het de dag van de leerkracht.

Navraag op het gemeentehuis waar er ook 3 zijn getekend, maakten ons helemaal niets wijzer. Uit de ingezonden foto’s blijkt alvast dat ze wellicht ’s avonds of ’s nachts zijn aangebracht.

Alle info is welkom. Mail info@lochristinaar.com

Mysterie Hinkelspel opgelost

Het was een actie van Groen-sp.a die als volgt reageerde:

“Wie springt op “4”  heeft geluk en kiest voor het dorp van de toekomst! Een dorp waar kinderen ruimte hebben om te spelen, gezonde lucht om te ademen.

Een dorp waar ze veilig kunnen stappen en fietsen naar school, sportclub, jeugdvereniging, speelpleintjes, …en een dorp waar het goed is voor kinderen, daar is het goed voor iedereen!

Ook leerkrachten werken hard voor kinderen. Zij verdienen ons respect. En niet alleen op de leerkrachtendag. Groen-sp.a, een hart voor kinderen, een hart voor Lochristi.”