Jeugdraad kiest jeugdlaureaat

Jean Marie
0 reactie(s)

Voor het eerst wordt dit jaar de prijs ‘Jeugdlaureaat’ uitgereikt aan een organisatie, jeugdvereniging, groep of individuele persoon die een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft of zich zeer verdienstelijk gemaakt heeft op vlak van jeugdbeleid.

Voorzitter Jeugdraad Robin Verbeke: “ Zo willen wij, als jeugdraad, het grote belang van jeugd en de ontwikkeling van jeugd in onze samenleving eens stevig benadrukken. Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij en in samenwerking met het gemeentebestuur van Lochristi.

Iedere verdienstelijke organisatie, jeugdvereniging, groep of individuele persoon kan dus eenvoudig genomineerd worden via een online formulier (www.jeugdlochristi.be) of via de facebookpagina (www.facebook.com/jeugdlaureaat). Uiteraard kan dit ook steeds via een brief of mail naar de jeugddienst.

De feestelijke uitreiking van de eerste prijs ‘Jeugdlaureaat’ zal plaatsvinden tijdens het Weekend van de Jeugd, op zondag 26 oktober om 18u30 in de Jeugdlokalen Orphanimo!!. Aanwezigen kunnen genieten van een receptie en de jeugdlaureaat zal onder publieke belangstelling zijn prijs in ontvangst nemen.

Voor verdere vragen kan je steeds terecht op de jeugddienst. (Koning-Albertlaan 29B, 09 355 65 66 of jeugddienst@lochristi.be) – verbekerobin@hotmail.com