Kerst- en Nieuw bij De Lozen Boer

Jean Marie
0 reactie(s)
Kerst- en Nieuw bij De Lozen Boer

Tekst - JMDB - Foto © De Lozen Boer

Nu de Sint de laatste pakjes heeft bezorgd en terugreist naar warmere oorden, denken we stilaan aan Kerst- en Nieuwjaar. Feestelijk afscheid nemen van 2023 en hoopvol uitkijken naar 2024. De tafels worden gedekt en we genieten van culinaire hoogstandjes die te bestellen zijn bij De Lozen Boer. Knus en gezellig thuis genieten!

Kerst - http://www.delozenboer.be/kerst

Je kan kiezen voor een menu à 75 euro of ook à la carte. Warme en koude hapjes, een zeevruchtenschotel, koude en warme voorgerechtjes maar soep, brood en passende wijnen staan op de kaart. Wat dacht je van ½ kreeft Belle Vue (350 à 400 gr) of de zeevruchtentartaar met gemarineerde sint-Jacobs vrucht & frisse toetsen om het bij vis te houden.

Afhaal op 24 december tussen 14.30 en 17.30 uur. Bestellen is mogelijk tot dinsdag 19 december om 22 uur. Bestellen via bovenstaande link. Betaling ter plaatse en alle prijzen zijn voor één persoon. Ze vragen een borg van 40 euro voor het gebruiken van materiaal. Teruggave op 30/122023 tussen 9 en 17 uur.

Oud en Nieuw - http://www.delozenboer.be/oudejaar

Het menu kost 90 euro pp en dan krijg je Carpaccio van langoustines en zeebaars met coquille, rode ui tombé au vin blanc, chioggiabiet en koolrabi gevolgd door een ½ kreeft Lozen Boer, Griet onder kruidenkorst, gevuld met mousse van zalm en spinazie - Coquelet à l’estragon, winterse garnituren en kroketjes en als dessert appel-perencrumble, karamelsausje en ijs van praliné met calvados.

Je kan ook kiezen voor een à la cartebestelling. Wat dacht je van deze koude hapjes?  Variatie van gebrande en op paddouckhout gerookte zalm, frisse garnituren - Tartaar van kalfsfilet met koolrabi, mosterdzaad en dragonolie of Carpaccio van Sint-Jacob vrucht in zijn schelp gepresenteerd.

Afhaal op 31 december tussen 14.30 en 17.30 uur. Bestellen is mogelijk tot dinsdag 26 december 22 uur. Bestelling via bovenstaande link. Betaling ter plaatse. Alle prijzen zijn voor één persoon.  Ze vragen een borg van 40 euro voor het gebruiken van materiaal. Teruggave op 6/1/2024 tussen 9 en 16 uur.

Passende wijnen ook van bubbels tot wit en rood met Champagne Marin-Lasnier 26 euro - Alsace Riesling ‘Rosenberg’ Domaine Barmès-Buecher 2021 18,90 euro - Viré-Clessé ‘Quintaine’ Guillemot-Michel 2020 voor 29,95 of een magnum 2018 voor 59,90.

Voor rood trekken ze naar Bordeaux met Lalande-de-Pomerol Château Les Hauts-Conseillants 2015 voor 24.65 euro.

Geniet ervan! http://www.delozenboer.be/

                                                                                                       

                                                                                                              Publi-reportage