Kunst aan de gang met GriSart

Jean Marie
0 reactie(s)

Nog tot eind juli kun je in de gang van het gemeentehuis genieten van de expositie van GriSart. Bij KOM was ze ook te gast met enkele werken. Lochristinaar had in mei 2013 een reportage over haar.

De conceptschilderijen van GriSart nodigen uit te dromen over een wereld vol magische wezens, romantiek en avontuur, waarin je als bezoeker van Azardan zelf de hoofdrol kunt spelen. Azardan is een plaats die we allemaal kennen, de plaats in ons hoofd waar we allen naar vluchten. Ze is mooi, vredig, bijzonder… maar ze heeft ook donkere kantjes, zoals we die zelf ook hebben. Ze weerspiegelt wie we zijn, onze gevoelswereld.

 De wereld van Azardan

“ Het is de denkbeeldige wereld van de mythische planeet Azardan, waar iedereen in gedachten naartoe kan reizen om er een eigen stukje fantasie en geschiedenis aan toe te voegen. Elk schilderij is een uniek stuk waarop in een eeuwenoud en buitenaards schrift een onderdeel van de Azardaanse cultuur beschreven staat. Kleurrijk en met een strakke lijn zijn deze schilderijen ideaal als geheimzinnige dromerige toets in een modern huis.”

 De schilderijen van GriSart komen uit die plek waar alles puur is en waar avonturen gebeuren enkel door te kijken en te dromen zonder uit je zetel te komen.

GriSart wil de toeschouwer in een enkele blik laten reizen naar die plek en gevoelens geven die gelukkig maken. Meer informatie: www.grisart.be

Wie onze vorige reportage nog eens wil lezen: http://www.lochristinaar.com/blog/grisartpaintings-kunst-om-weg-te-dromen