Kunstparcours “Wrede/Vrede kunst”

Jean Marie
0 reactie(s)

In het kader van de herdenkingen van de Eerste Wereldoorlog organiseert kunstenaarscollectief Lo-art F.V. een kunstparcours in Lochristi.

Deze 30 km lange fiets- en kunstroute loopt tijdens de maanden september, oktober, november en gaat van start op 14 september 2014 om 14u in het LoS, Zaffelare-Dorp 83 en eindigt op 15 november 2014 met een slotevenement in de kerk van Hijfte.

Verschillende kunstenaars van in en buiten Lochristi werken mee aan deze tentoonstelling. Het initiatief wordt ondersteund door het gemeentebestuur.

De meeste locaties zijn relevant voor de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog in Lochristi.

Deelnemende kunstenaars

Bracke Rita - Bundervoet Markus - De Brabander Trees - Haegens Patrick - Moijson Machteld - Moran John - Praet Roger (alias Evarist Ganzelever) - Reynebeau Kris - Steen Anne - Van Bosstraeten Erwin - Van Der Jeugd Suleika - Vandermassen Corry - Van Durme Helga - Van Hecke Chris - Van Hilst Hans - Van Landeghem Maggy - Van Orshagen Luc - Vanrijckeghem Patrick - Verbrugge Mark - Wijker Sonja - ZUZ (Schatteman Katrijn) en de kinderen van de teken- en crealessen “De Weg-Wijzer” onder leiding van Trees De Brabander.

Lo-art F.V. – Meer informatie: www.loartonline.be