Laatste concert in LCC-Zaffelare met SoX

Morgen vrijdag 23 november om 20.30 uur brengt SoX in het LenteCongresCentrum Zaffelare met ‘soundscapes en crossover’, folky en jazzy melodieën in een unieke combinatie van klassieke instrumenten, elektronische beats en soundscapes.

SoX is een kwartet van muzikanten die samen meer dan tien instrumenten bespelen. De combinatie van deze instrumenten is niet zo gewoon omdat enkele ervan zeer uitgesproken gebruikt worden voor bepaalde genres muziek. De muziek die SoX brengt is dan ook een amalgaam: saxen, viool, doedelzak, fluiten, hoorn, gitaren, gemengd met drums, beats, akkoorden, percussie, speciale effecten of soundscapes. Het resultaat is een bijzonder geluid, een unieke mix van hedendaagse techniek en klassieke instrumenten.

De muzikanten zijn Tim Coulembier, Maarten De Splenter, Vanessa Salamon en Inge Smedts. Tim bespeelt gitaren, basgitaar en hoorn; Maarten neemt alt- en sopraansax, keys en soundscapes voor zijn rekening; Vanessa beperkt zich tot viool en zang; Inge blaast op fluit, piccolo, altfluit en Vlaamse doedelzak.

Een teaser kan je vinden op https://www.facebook.com/events/242378656439032/

Kaarten kan je reserveren via luc@vanautreve.be Ze kosten 10 euro. De plaatsen zijn beperkt.

Kom nog een laatste keer genieten van de unieke sfeer in het LenteCongresCentrum Kanunnik Triestlaan, tussen de kerk van Zaffelare en het rust- en verzorgingstehuis.

Scroll naar boven