Layla schizofreen of paranormaal?

Marleen Rogiers
0 reactie(s)
Layla schizofreen of paranormaal?

Tekst Marleen - Foto JMDB ©

Een geestrijke thriller.

Colleen Hoover heeft met een reeks feelgood romans haar plaats bij de toppers meer dan verdiend.  Met “Layla” tart ze je verbeelding tot in het uiterste.  Het is een smakelijke cocktail van geheimzinnige romantiek met bovenaardse thrillerelementen.

Leeds heeft de vrouw van zijn leven gevonden: Layla. Als Layla echter gewond raakt en bijna sterft, staat zijn wereld op zijn kop. Layla haalt het maar nipt en heeft een langdurige revalidatie voor de boeg. Maar met het letsel is ook haar persoonlijkheid veranderd. Om zijn geliefde vrouw terug te krijgen keert Leeds met Layla terug naar de B&B waar hun romance begon. Ze blijken niet de enige gasten te zijn. En Layla lijkt soms plots een ander persoon te worden. Niet alleen is Layla veranderd, er gebeuren ook bizarre dingen waar er geen verklaring voor is. Leeds staat voor meer dan één raadsel en twijfelt aan zichzelf. En dan komt hij voor een onmogelijke keuze te staan.

Layla Colleen Hoover

Lees hoe Colleen Hoover het ongelooflijke geloofwaardig maakt!

Wedstrijdvraag: hoe heet het mannelijke hoofdpersonage in het boek? Stuur je antwoord voor 17 maart 2022 (met adres graag) naar info@lochristinaar.com – De winnaar krijgt het boek binnen de gemeente thuisbezorgd. Je kunt het ook ophalen.

Hoover. Colleen. 2021. Layla. Utrecht. Uitgeverij ZZomer & Keuning. 334 blz. ISBN 978 902 054 169 4.