Lijst Open VLD is volledig

In juni stelde Open VLD al 25 kandidaten voor. Nog twee te gaan maar het werden er vier. Perry Gauthier, wijkagent in een vorig leven en Nathalja Dejaeghere moesten om statutaire of familiale redenen afhaken. Opvallende naam bij de nieuwkomers is Florian Vermeersch uit Zaffelare.

Ann Helderweirt

Ze is werkzaam in Domein Puyenbroeck en werd tijdens de Gentse Feesten gevraagd. Nu de kinderen wat groter zijn wil ze meedenken met het beleid van de gemeente.

Florian Vermeersch

Piepjong (19) en al een tijdje cyclocrosser. Vanaf 1/1/2019 stapt hij over naar de beloften ploeg van Lotto Soudal. Hij zal dan alleen nog aan wegwedstrijden deelnemen. Grootvader en peter, Daniël Vermeersch was jarenlang schepen voor CD&V. Samen met de burgemeester studeert hij als topsporter geschiedenis aan de UG.

Chloë Boone

Ze start het laatste jaar psychiatrisch verpleegkundige en woont in Zeveneken. Chloë werd geboren in Mortsel, maar woont al haar hele leven in Lochristi. Ook zij wil zich nu engageren en ziet dit als een nieuwe, volgende, uitdaging. 

Pascale De Ridder

Ook zij is nieuw in de politiek en is zelfstandige (Pachandelle).

Lijsttrekker is natuurlijk burgemeester Yves Deswaene en lijstduwers zijn schepenen Jean Pierre Raman en Janine Stadeus.

Open VLD wil de verkiezingen afwachten en dan zien wie verder gaat en of dit voor 6 jaar is. Het programma is in ontwerp en wordt van deurbel tot deurbel verdeeld de komende weken.

Scroll naar boven